måndag 31 december 2018

Pannlampa petzl

Lätt och kompakt LED-pannlampa. Cross Trail 6X, pannlampa -490:-ANNONSERAD. Lumen, LED- pannlampa XXL REWARD. Headlamp Exceed 3x, pannlampa.


Pannlampa petzl

Batterierna sitter i lamphuset och är kompatibel med . När du skall välja pannlampa är det bra att vara noga med hur dessa kommer användas. Det finns pannlampor med diverse egenskaper och funktioner. Nej, jag ångrar mig. Lägg i inköpslista. Lätt, kompakt pannlampa med en ljusstyrka på 3lumen och röd belysning som bevarar nattsynen.


Med två ljusbilder, riktad och bre samt flera olika. PIXA 3R, lumen, är en uppladdningsbar robust, stöttålig och lättanvänd pannlampa för smidigt och frekvent användning av proffs. Pixa är utrustad . Enkel att använda även om . Kraftfull pannlampa med uppladningsbart batteri.


Pannlampa petzl

Fyra belysnings lägen - bestäm ljusstyrka efter aktivitet och behov av brinntid. PIXA serien är speciellt designad för yrkesproffs som regelbundet arbetar i mörka miljöer. Lampan är robust . Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! Möjlighet till tre olika ljuslägen: närljus, rörelse och ljus på långt håll.


Lithium-Ion uppladdningsbart batteri . Köp den till bra pris i vår Jaktia Webshop! Product information. PANNLAMPA TIKKA PETZL LED SVART 200LM . Du köper givetvis din pannlampa hos Outnorth. Uppladdningsbar pannlampa med självreglerande ljus, s. REACTIVE LIGHTING- teknologi. Ljusflödet och kraften från de två . Maximal ljusräckvidd: . Registrera dig nu!


Pannlampa petzl

Ultra-compact emergency headlamp. Kompakt pannlampa med avancerad ljusbild och ljusstyrka på hela 3lumen. Tre ljuslägen med olika ljusbild för . Liten, lätt och vinklingsbar pannlampa med en mycket ljusstark diod på hela 3lumen samt en röd diod. Ger ett bra ljusflöde med en räckvidd på upp till m. En produktbeskrivning är inte tillgänglig. Arkiverad produkt.


Logga in och köp. Brinntid upp till 2tim i . En ultrakompakt hybrid- pannlampa med idealisk belysning för arbete på nära håll. Petzl Core batteri pannlampa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.