måndag 31 december 2018

Förtennad gummikabel

Förtennad gummikabel

Startkabel förtennad ProSupply. Extra mång- och fintrådig förtent koppar. Neoprengummikabel. Metervara dvs priset är per meter. Driftspänning 1volt. Trådtjocklek, mm (mm). Förtent gummikabel. Mjuk och väldigt lätt att arbeta med.


Flexibel och följsam, lätt att placera i båtar . Gummihöljet är slitstarkt och beständigt mot olja. Samtidigt är det . Elkabel för marint bruk med förtent koppar för bästa ledförmåga och korrisionsbeständighet. En produktbeskrivning är inte tillgänglig.


Logga in och köp. Batterikabel till båt, husbil och husvagn, kabeln är förtennad , passar bra till förbrukare såsom startmotor, bogpropeller, ankarspel mm. Gummikabel förtent svart mm² m. Detta gör att kabeln är extremt tålig.


Pris per m 254. Shopping cart Lägg i varukorg. Inte riktigt svar på din fråga men skulle alla gånger valt skyllermarks förtennad gummikabel som kostar 5kr mer per meter. Den är riktigt bra!


Extra förstärkt gummikabel med olje- och väderbeständigt hölje. Temperaturområde i kontinuerlig drift max. Kabeln är flexibel ner till -25 . Svart gummikabel med förtennad kopparledare av hög kvalité för marina applikationer. Pressning sker med . Högflexibel och mjuk gummikabel är nästintill omöjlig att dra i rör och svår att spika upp rakt.


Varför förtennad ? En förtennad kabel innebär att varje enskild . Minirulle med förtennad kabel mm2. Vi erbjuder även batterikabel och batterier till båt, bland annat produkter med förtennad gummikabel i olika längder. Skruvskalle 13mm. Om vi inte lagerhåller den kabel ni behöver . Säljes endast som metervara i din butik!


GUMMIKABEL MM SVART FÖRTENNAD. GÅNGJÄRN ORIGINAL NORMAL. Av flätad förtennad koppartråd med mm hål.


Av förtennad koppartrådsfläta med fastpressad negativ batterikabelsko av . SkärFlätning med förtennad koppartråd. Seasea säljer prosupplies neoprengummikabel förtennad fintrådiga i de .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.