torsdag 20 september 2018

Flaggstång 12m pris

Flagglina Formenta 22m, passar till 12m flaggstång. FLAGGSTÅNG NORDIC MED MARKFÄSTE. Flaggstång framtagen speciellt för flaggning m. Välj variant, meter . Alla priser inklusive moms.


Vikingmast flaggstång standard.

Levereras med komplett kit för montering. Manuellt linsystem samt kula, lina, knape och . Låsbar lucka för skydd av linans låsning minimerar också risken för åverkan eller stöld av flaggan. Pris flaggstång.


I vår webbshop kan du direkt se våra priser på flaggstänger i olika storlekar mellan och meter. VI FÅR BYGGET ATT SNURRA. Byt till pris exkl.


Brett sortiment av flaggstänger till bra pris – finns för montering i u-balkar och i olika längder, från till meter.

Flaggstänger i högsta kvalitet till lägsta pris ! Våra flaggstänger är svensktillverkade och designade för att hålla i generationer. Varje detalj i en flaggstång från Formenta är därför noga genomtänkt. Flaggby flaggstång tillverkad i glasfiberarmerad polyester och levereras med invändig linföring via linupprullare och vev.


Innehåller: st. Leverantör: Formenta International AB. Flagmore´s flaggstång Nordic är speciellt framtagen för flaggning med nationsflaggor. Kula, knape, lina och krokar är delar som måste vara av . Oberoende av vilken standard ni väljer att beställa följer det alltid med en flagglina och roterbar kula, och om ni vill ha en stöldsäker flaggstång 12m , eller i. Besöksadress Stålvägen.


Lägg i önskelista Jämför. Enkelt och smidigt att både hissa och hala flaggan med vevsystemet. En vit flaggstång med den blågula fanan hissad betyder starka traditioner och fina sommarminnen för många. De första privata flaggstängerna restes på . Svenktillverkad flaggstång för befintligt U-balksfäste.


Vi sätter alltid fokus på kvalitet och bra pris. Totalt pris kr . Man låser linan snabbt.

Ska du köpa flaggstång så har vi bra pris på både 9m och 12m , dessutom skickar vi just nu med både flagga och vimpel på köpet! Avvikelser kan förekomma p. Benämning FORMENTA. Motvikt (9m), 2kr.


Belysning flaggstång. Med belysning i din flaggstång får du en vinterbelysning som syns på långt håll och skapar en fantastisk . Fraktkostnad tillkommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.