torsdag 20 september 2018

Blodpropp engelska

Titta igenom exempel på blodpropp översättning i meningar, lyssna på uttal och lära dig grammatik. Huvudsakliga översättningar. Engelska , Svenska. Ett stort lexikon - online och gratis att använda. Här ar alla blodpropp översättning till engelska.


Blodpropp , även kallad trombos, är ett tillstånd som orsakas av.

Tyda är ett gratislexikon på nätet. Användningsfrekvens: 1. Kvalitet: Utmärkt. Referens: Anonym. One emotion is the chain reaction to others.


En djup ventrombos (DVT) är en blodpropp som bildas i de djupa venerna i benen, som löper genom musklerna i vaderna och låren. Infektioner kan öka risken att drabbas av djup ventrombos, blodproppar i framför allt benen. Det har engelska forskare funnit.

Skadade blodkärl . Vi ber om ursäkt för att en del av innehållet fortfarande är på finska eller engelska. Detta kommer att åtgärdas framöver. Nyheten på EMA:s webbplats ( engelska ) . En blodpropp kan uppkomma på grund av skada i. Blod som har stelnat kan bilda en så kallad blodpropp. Blodproppar i benet eller andra delar av kroppen kan ibland följa med blodet till lungan.


RedFox Innehåller språk och även grammatik och . Kirurgen Matthias. Bedömning av risken för blodpropp. Beslut om huruvida.


Förkortningen kommer från riskfaktorernas engelska termer. Följande faktorer ger . Ifall man misstänker en blodpropp i benet är det därför viktigt att man genast söker sig till läkare. I lungorna ska blodet göra sig av med koldioxid . Karolinska universitetssjukhuset: Smart strumpa för integrerad kontroll av blodflöde och prevention av blodpropp.


Jag tar gärna ett glas. Om de redan hemma lärde sig .

För 60-åriga män över 1centimeter är risken att drabbas för blodpropp procent. För kvinnor över 1centimeter i samma ålder är risken 6 . Om risken för blodpropp är ökad även vid lindrig eller måttlig infektion bör man ge blodförtunnande läkemedel. Sammanfattning på engelska. Benämningen eller diagnosen östrogen- brist, som använts under senare år . Uppgradera till. Patientbroschyr VTE (Finska) . Det är efter engelska det mest studerade språket i världen och totalt har upp . Ta reda på din genetiska risknivå för blodpropp med detta test.


Tydliga svenska, finska och engelska bruksanvisningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.