torsdag 3 december 2020

Utombordsmotorer test

När det gäller snurror som ju ofta används betydligt mindre än man önskar är det ju ännu värre att lägga . Anders Nyström har varit mekaniker i år. Här delar han med sig av sina knep för att kontrollera att en begagnad motor är i okej skick. Nya Suzuki utombordsmotorer.


Nya Yamaha utombordsmotorer.

Nya Mercury och Evinrude utombordsmotorer. Utombordarlås tillverkat i rostfritt stål för motorer upp till hk. Låset är en enbultslösning och är väldigt enkelt. Jag ska ha en liten utombordare som ska få en 5meter lång båt på 300kg(inkl. maxlast) att plana. Nynäshamn, nâgra mil söder om.


Vi båt ägare utsåg Parsun 9. Parsun och Tohatsu är inte bara snabbast i detta test , de är också betydligt . Hondas 4-taktsmotor startar bra varje gång, till och med när de är kalla.

VÄLJ DEN RÄTTA FÖR DIN BÅT. Vi presenterar nästa generation av små utombordare. En hk Yamaha i bra skick från sent tal . De byggdes i början för japanska yrkesfiskare som ville ha solida, starka och pålitliga . Kvalitet, prestanda, innovation och pålitlighet. Ingen har ett mer tillförlitligt, kraftfullt och effektivt sortiment av utombordsmotorer än Mercury: . Ta en närmare titta på Selvas utombordsmotorer. Här får du en överblick av utombordsmotorer , RIB-båtar och glasfiberbåtar från Selva Marine.


Suzukis utombordare är pålitliga i alla slags miljöer. De genomgår en ständig utveckling vilket sätter ribban ännu högre. Vi har en RIB-båtsflotta och vi väljer.


Suzuki levererar 4- takts utombordsmotorer mellan hk och 3hk - alla med års garanti ! Båtägare batmiljo. Idag finns det flera elektriska utombordsmotorer. Fördelarna med en elmotor är många. Elmotorn är mycket lätt att manövrera, har en låg .

Mektips projekt. Nästa steg mot test att starta har jag läst skulle vara att se till att tömma. För utombordsmotorer. Används för att förse motorn med kylvatten vid körning på land. Lämplig att använda på våren för testkörning av motorn samt hösten för . OXE Diesel- utombordare som för . DF20A och DF15A är världens två första utombordsmotorer , i 14.


Det betyder att du med dessa utombordare kan åka längre för mindre! Hälften av tillverkarna av 1hk utombordare erbjuder motorer med antingen två - eller fyrtaktsteknik. Yamaha gör det redan och Mercury har för avsikt att erbjuda. Vi importerar, servar och lagerför Sails driftsäkra 4-taktsmotorer i Sverige och Norge.


I tillägg till detta har vi även våra egenutvecklade Greatwhite 12V elmotorer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.