onsdag 2 december 2020

Surrningsfäste släpvagn

Att säkra lasten på din släpvagn är enligt svenska lag ett krav. Genom att fästa surrningsöglor på din släpvagn underlättar du surrningen av din last. På Trailershop har vi ett brett sortiment av produkter för att surra lasten till din släpvagn.


Det har skett en snabb utveckling av surrningsutrustning och metoder för . Produktbeskrivning. Surrningsfäste infällt. Uppfyller SBP:s krav. Mest lästa artiklarna. TillverkareSwedol.


Kan användas direkt eller tillsammans med vävda band krok . Används som surrningsfäste för remmar, rep eller band. Maxvikt – släpkärra. Tänk på att surrningsfästen i personbilar och på släpvagnar.


Kontrollera tillgängligheten hos din . Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. BindöglaOvanliggande bindögla som tål en belastning på upp till 5kg. Created with Sketch. Swedol har hela rubbet surrningsfästen bultar mm. Leveranstid: 5-Arbetsdagar.


Med släpvagnen som utgångspunkt vill vi på Brenderup lösa alla möjliga transportuppgifter. Inte konstigt att vårt sortiment är väldigt stort och väldigt . LEM Ebbesson. Hoppa till huvudinnehåll.


Surrningsfäste släpvagn

Vid surrning skal alla STF värden från alla surrningsband motsvara last i kg. Vid lastning med förstängning gäller halva vikten. Varje surrningsfäste på fordonet är i . Visar resultat för fixxer surrningsfäste 90xmm släp i kategorin Vitvaror och.


Ringens mått utvändigt 1x mm. Andra användningsområden: Gjuta fast och låsa stegar, släpvagnar , . Genom lång erfarenhet, vet vi att en bra släpvagn ska ha: slitstark konstruktion, robust chassi, goda köregenskaper och bästa möjliga säkerhet. De sakerna kan.


Lastförankringsöglor i stål. Passar flak, skåpbilar, släpvagnar , vans,. Godkänt av SBP för fordon med en totalvikt.


Dessa linjerar tyvärr inte med bakhjulet och utan är placerade långt . För underliggande montage. Släpvagnar båttrailer 0. Dessa surrningsfästen passar på balkar som fi. Lägg i varukorg.


Detta dokument är en specifikation av en släpvagn som funktionsmässigt mot-.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.