fredag 20 november 2020

Strålkastar polering

Din varukorg är tom. Toggle navigation. Hitta rätt reservdelar till din bil. Ofta beror detta på att . Nu har vi en enkel och billig lösning för dig som vill polera dina matta och slitna.

Hur polerar man strålkastare ? Här beskriver vi steg för steg hur du ska gå till väga när du ska polera dina strålkastare. STRÅLKASTAR RENOVERING - BAS. Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrannt rengör plasten, polerar . Genom vår lyktglaspolering väcker vi nytt liv i dina strålkastare så att du kan känna sig säker längs. Slipning, polering och försegling av dina två strålkastare.


Däremot går det utmärkt att slipa och polera upp linsen till nyskick igen.

Detta till en bråkdel av kostnaden jämfört med nya strålkastare. Här visar jag hur du på ett enkelt och mycket billigt sätt kan renovera dina lyktor eller strålkastare på bilen. Polering av strålkastare. Få en snyggare och säkrare bil med Waxdepåns strålkastarrenovering. Bilens strålkastare utsätts för ständigt slitage och med tiden . Låt slitna och gulnade strålkastare bli som nya igen!


Noggrann rengöring av plasten tillsammans med slipning och polering tar effektivt bort både repor och . Något som har erfarenhet av Biltemas produkt för att polera slitna. Vi slipar både plast o strålkastare av glas hos oss på rekonden o de verkar . Vi polerar dina mjölkiga eller repiga strålkastare så att de blir som nya. Det går att snygga till dina mjölkiga och slitna strålkastare. Att återställa strålkastare är enkelt och gör enorm skillna oftast går det att återställa riktigt slitna lyktor till nyskick! Strålkastare Plast.


Det är mycket billigare än att . Om de däremot är starkt förvittrat krävs det först.

Rena och klara strålkastare gör bilen trafiksäker och förbättrar körupplevelsen. Mothers NuLens-paketet innehåller allt som behövs för våtslipning och polering ,. Glasen på bilens strålkastare utsätts för ständigt slitage och repas med tiden. Hur kan man bäst rengöra och polera strålkastarna?


Allmänna anvisningar för rengöring och polering av strålkastare. Vilken metod som bör användas för att återställa strålkastarglasen beror i . Svagt ljus kan göra det svårt . Till polering och renovering av lyktglas, både fram och baklyktor. Renovera strålkastare – paket inkl. Professionellt kit för polering av strålkastare. Stenskott, repor, UV-strålning och andra yttre faktorer påverkar strålkastarglaset negativt vilket leder till försämrad . Min kollega polerar upp strålkastare på en bil.


Istället för att köpa nya strålkastare som kostar mycket pengar kan du nu renovera dina gamla för en mycket lägre kostnad. Du kanske har fått nerslag på besiktningen eller tycker att du har dålig sikt, vi fixar det! Matta och slitna strålkastare ser tråkiga ut och försämrar dessutom.


Användningsområden t. Lösningen kan vara en komplett ersättning av strålkastare. Men det finns också en billigare lösning - polering. Varför polera strålkastarna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.