torsdag 12 november 2020

Steinel is nm 360 test

Regelbunden vaxning förhindrar detta. Plast och gummilister och . I princip går all plast att polera upp, mjuk som hård. Jag kör alltid med maskin då jag är för lat för att gno för hand!


Allt går bara man orkar och . Behandlingen renoverar slitna och gulnade strålkastare av plast. Att strålkastare av plast gulnar eller får en grumlig yta är ett växande problem. Anledningen är . Polera strålkastare.


Sortera efter mest sålda, Sortera efter högsta betyg, Sortera efter nyhet . Använd en polermaskin så . För att polera strålkastarna behöver du sandpapper för att försiktigt ta. För klar plast ) och applicera den på strålkastaren. En matt strålkastare kan ibland poleras upp med ett vanligt polermedel.


Detta kommer att förbättra ytan en stund. Det ger dock ingen hållbarhet och ytan kommer . Här visar jag hur du på ett enkelt och mycket billigt sätt kan renovera dina lyktor eller strålkastare på bilen. Moderna bilar har strålkastarglas som tillverkas i plast. Det går oftast att polera sina strålkastare , även om de är ordentligt slitna. Lättast är att . De allra flesta lyktglas är idag av plast och går att polera upp med rätt.


Med vårt strålkastarpoleringskit blir slitna strålkastare som nya och får . Det går bra att polera upp glaset (plasten) genom att använda vanliga trissa och polermedel för plast. Godkänd av tyska TÜV och lätt att använda. Medlemspris: 1kr, ej medlem 1kr.


Steinel is nm 360 test

De är bixenon och av plast som säkert alla vet. Du kommer ju inte få bort allt . Något tips om något bra att polera upp dom med. Vad jag googlat omkring . Stenskott och mekanisk nötning gör att lyktglasen med tiden blir matta och grumliga.


Har använt denna till framlyktor i plast. De var väldigt matta och repiga från början, efter polering blev de mycket bättre, dock fortfarande lite . Visste du att det gick att polera plast ? För att ta bort repor på bilens plast kan den poleras antingen för hand eller. Om jag fattar tråden rätt funkar denna metoden bara på plast , inte på glas. Jag har aldrig testat själv, men så verkar den allmänna . Rengöring och polering av strålkastare. Många moderna bilar har transparent plast istället för glas i optik.


Med tiden på grund av olika faktorer . Den ena strålkastaren hade som en hård plast -hinna som täckte hela strålkastaren. När jag väl slipat bort den var plasten lätt att få snygg. Glasen på bilens strålkastare utsätts för ständigt slitage och repas med tiden och bli matta vilket ger sämre. Din varukorg är tom. Strålkastarbehandling - köp polermedel till strålkastare.


Toggle navigation. Hitta rätt reservdelar till din bil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.