fredag 21 augusti 2020

Rekonda bilen pris

Genomtänkt och proffsig bilvård på våra anläggningar i Täby samt Ditec-center i Bredden, Upplands-Väsby. Vi utför lackskyd rekond , biltvätt, sanering m. Saknar er redan. Att låta din bil bli tvättad med professionell handtvätt istället för i en maskin är skonsamt för bilen och inte alls så.


Söderorts bilvård. Jätte bra service, trevlig personal och billig i pris. Renabilar Stockholm. Våra kunniga och kundvänliga medarbetare tar hand om ditt fordon på bästa sätt till konkurrenskraftiga priser. Hos oss tvättas alltid din bil.


Rekond Stockholm. När bilen är som smutsigast eller har tappat den där skinande blänken på bilen så ska du ta del av våra rekond som vi erbjuder till din bil. Priset gäller vid en normalsmutsig bil , extra kostnad kan tillkomma vid väldigt smutsig bil.


Rekonda bilen pris

Keramiskt Lackskydd. PERSONLIG BILSERVICE I STOCKHOLM Vi vill vara ditt ”fria vårdval” för din bil. Glada människor i bil efter rekonditionering. Innan du lämnar in bilen på rekond behöver du tömma bilen på lösa detaljer och lösören. Behöver din bil en rekond i Stockholm ? Oavsett om du behöver en enklare biltvätt eller en helrekond ser vi till att ge dig ett så bra pris som bara är möjligt.


En bil är för många en stor investering och bör tas om hand på bästa sätt. Bilvård är mer än ett yrke. IN-UTVÄNDIG TVÄTT pris 4krminuterMer info. Här får du allt…din bil blir som ny! Utvändig rengöring med avfettning, fälgrengöring, vaxshamponering.


Invändig rekond , 480:- 600:-. Hämta bilen när det passar dig – du har timmar fri parkering under besöket. Välj din bilstorlek: MC. Ge din bil lite extra kärlek både invändigt och utvändigt.


Sedan polerar vi lacken för att få bort . En rekond ger dig inte bara nybilskänslan tillbaka utan förlänger även värdet på din bil. Vi på Bilenia erbjuder bästa bilrekond i Stockholm till ett överkomligt pris. Jag kan garantera att du åker härifrån med skinande blank bil och ett leende på läpparna!


Rekonda bilen pris

Teamsom bilvårdsspecialister erbjuder bilvård till konkurrenskraftiga priser i Stockholm. Vi erbjuder däckhotell och reparationstjänster av . Vi kontrollerar alltid de däck vi sätter på en bil , detta kontrollerar och åtgärdar vi:. Vår bilvårdsspecialist rengör din bil på utsidan och insidan, så du kan åka. Tvättservice finns på vår station i Nacka, Skvaltans väg samt på vår station på Sveavägen 1i Stockholm. Storlek på bil har betydelse för tidsåtgång och pris.


Michelsens Bil utför flera typer av behandlingar för din bil och dessutom till. Vi har lång erfarenhet av att utföra rekondjobb och dessutom riktigt förmånliga priser. Smarta val för hela din bil hos oss på Waxdepån. Vi har idag flera storkunder som Vallentuna Motor och Bra Bil i Vallentuna. Kontakta oss för rådgivning om vad vi kan göra för just din bil , båt, motorcykel, husbil, husvagn eller lastbil.


Vi hjälper dig att hitta den igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.