onsdag 1 april 2020

Snygga räcken utomhus

Alla dörrar levereras exklusive handtag samt låscylinder. Finns klar för leverans från lager som vitmålad. Andra kulörer säljes ej av denna modell. Prover och Utställningsex.


Varorna säljes i befintligt skick ej bytesrätt eller garanti till KANONPRISER!

Lagret fylls på kontinuerligt så besök oss . Smidesstaket och smidesgrindar för villamarknaden och företag. På blocket hittar man begagnade smidesgrindar och trägrindar som säljes. Fint smidesstaket meter långt.


Fönsterdörr vit 8xvänster helt ny i förpackning ( säljes pga felköp). Gävlemönster, omgärdade av smidesstaket och prydda med skulpturer i brons och sten. Lättskött framsida med stenläggning och svart smidesstaket som ramar in tomten. Inredd yta inkl källaren 2msom fördelas på totalt rum .

Fabrikstillverkat smidesstaket met sektioner ca 20met säljes till högstbjudande, endast . Pris per löpmeter. Målad med primer, målarfärg och patina, beroende på . Staket o Grindar är ett personligt företag med ett brett sortiment av vackra smidesgrindar och smidesstaket. Handgjort smidesstaket.


Samtliga produkter kan måttbeställas samt är . Ett klassisk smidesstaket … Se mer. Måttbeställda Grindar. Färdiga sektioner eller specialmått. Vi monterar i hela Sverige!


Skicka e-postmeddelande till annonsör. Fyll i formuläret nedan för att kontakta annonsören. Endast svar på annonsen är tillåtet. Status: Ej anmäld annons. Annonsen har inte anmälts som stötande av någon besökare och har därför inte granskats av redaktionen.


Nytt superellips matbord säljes pga felköp! Helt oanvänt och fortfarande i originalförpackningen.

Spara många tusen kronor om du planerat att köpa ett liknande. Särskilda villkor. Säljes för konkursbo via . Den beprövande typen. Byggbolaget Krasi.


Smidesgrindar och smidesstaket tillverkas i sektioner. Objektsbeskrivningen . Gånggrindar, så kallade självstängande tillverkas och säljes i kompletta satser. Bender Offerdal skiffer säljes endast i hela pallar.


I vårt sortiment finns allt ifrån klassiskt flätverksstängsel och trästaket till smidesstaket , grindar och grindautomatik. I Stängselbutiken hittar du nästan hela vårt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.