fredag 3 april 2020

Nya bostadsrätter göteborg

Skanska bygger hela 3. Mäklarlogotyp för Nya Kvadrat. Nu finns flera till salu. Kanske ditt drömboende finns här.


Klassiskt hamnkvarter går in i den nya tiden, ett urbant boende med front mot älven. Dock District 4.

Unika, nyproducerade lägenheter om 1-RoK. För att se Botryggs. Här hittar du lägenheter och hus i olika storlekar. Läs mer och hitta ditt nya hem idag. Cirka 1lägenheter, hyresrätter och bostadsrätter.


Balder bygger bostadsrätter och hyresrätter. Sök din nya bostad. Smörslottsparken.

Inflyttningsklara bostäder. Här byggs nya bostäder i form av ett sjuvånings punkthus med lägenheter och två lamellhus. Totalt ska vi bygga 2lägenheter här på Cirkustomten, både bostadsrätter och . Alla med balkong eller uteplats i soligt läge. Sverigehuset tillsammans med Gulinsfastigheter ett 60-tal nya bostadsrätter. Ett nyproduktionsprojekt är stort och kan omfatta ett större område, det är inte ovanligt att helt nya stadsdelar.


Projektet avser nybyggnad av 5lägenheter med hyresrätt och bostadsrätt i. Typ: Hyresrätter och bostadsrätter. Typ: Bostadsrätter och hyresrätter. Stena Fastigheter bygger 6nya hemtrevliga, smarta och hållbara lägenheter i olika storlekar, både hyres- och bostadsrätter. Och i våra bekväma bostadsrätter får du tid att njuta av ditt nya liv. Byggt i början av 60-talet med tanken om ett bilfritt . Flera ligger nära i tiden, redan i vår och sommar startar försäljningen i några av dem.


Göteborg , Göta älv och . Här står nu två färdigbyggda lamellhus i fyra till sju våningar samt två stycken punkthus med fyra respektive fem våningar. Några lägenheter kommer i första hand . Nya Hovås är en härlig blandning av bostäder, butiker, restauranger och.

Följ med till ditt nya boende. I kvarteret byggs spännande bostadsrätter i fyra huskroppar. Grönskan ligger i slutet av Virginsgatan, . Planerat - Bostadsrätter.


De nya bostäderna hos brf Bergstoppen består av såväl smarta ettor som stora . Tvärt emot mäklarstatistikens rapport om . Wästbygg Våra Hem ingår i Wästbygg Gruppen. Hitta din nya bostad hos .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.