måndag 23 mars 2020

Silverbricka med gravyr

Varför inte ge bort en vacker silverbricka med ditt och din partners namn samt det datum ni blev tillsammans? Halsbandet kan hon eller han sedan bära nära . Klassisk ID-bricka eller Waranbricka med gravyr i 18K guld 19x27mm. Rolig ojämn och oregelbunden silverbricka med oxiderad gravyr. Vi graverar som du . Inklusive valfri gravyr. En detalj som passar alla är en gravyrbricka , det är en personlig och snygg accessoar som inte bara passar.


Silverbricka med gravyr

Ditt personliga smycke med din egen text. Budskapsamulett. Gravyren ingår i alla våra billiga namnsmycken och namnhalsband till herr och dam. Våra personliga namnsmycken är av högsta kvalitet med vacker gravyr. Här hittar du tips på presenter som du kan pryda med namn eller en egen text.


Armband med graverad silverbricka. Slät rund tag i äkta silver 925. Gravyr ingår och det är möjligt att skriva på två rader om man så önskar.


Silverbricka med gravyr

För att det ska bli så bra som möjligt rekommender. Med eller utan gravyr. HAR DU EGET GULD - SÄLJ. Stav med stenar förgylld gravyr ingår.


Tassavtrycksgravyr på silverbricka med hjärta i 18karat guld. Silverbricka med texten Love. Bil foto och avtrycksgravyr på beställning. Sparad av Tina Ulvunger. Lägg i varukorg.


Silverbricka med gravyr

Ett läderarmband med silverbricka och ett rostfritt lås. Går att få med vilket typsnitt du vill. Pris 2:- Tlmdesign. Hi there to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this site, and . Stilren silverbricka med zodiaktecken.


Fin att bära som den är eller komplettera med namnet som extra gravyr. Gravyr utförs endast i våra butiker, välkommen! Det tummar vi på! Fingeravtrycksgravyr på silverbricka med fastlödd ring till silverkedjan.


Roliga smycken, Brickhalsband med handstansad text. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a wonderful job! Berlocken är i silver och går att få med gravyr.


Plattan går att gravera med raka versaler alternativ med skrivstil. Runt lädret sitter en handgjord silverbricka som vi graverar med din text.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.