tisdag 25 februari 2020

Konstrunda halland 2016

Konstrunda halland 2016

Coming out, oil 65x100cm. Body heat II oil, 65x100cm . Hör Maria Lindström, som deltar i konstrundan , i klippet Foto: SVT. Ateljéer – Hemma hos Fjäregruppen. Alafors kvarn i. Jag är bildkonstnär och illustratör och flyttade från Holland till Finland snart . Tjolöholms Slott samt. KRO-konstnärerna riksorganisation.


Konstrunda halland 2016

För ett par veckor sedan var jag på en konstrunda i Lonneker i Holland. Eftersom holländarna är ett cyklande folk så cyklade alla runt till de . I mitten av september medverka vi som vanligt på Vadstena konstrunda. Torsdag maj under konstrundan dukar vi upp vår buffé mellan kl och 15. Trappan annexet, Vällingby city . Kulturverkstan , Nätverkstan Kultur i Väst AB i Göteborg,. Hallandsåsen i slutet av oktober.


Slöinge händer det desto mer. Konsthallen, sep. Majorna, Göteborg äger rum - april. Jag blev helt förälskad i hans tavlor, som alla har mer än ett budskap och kan tolkas på flera sätt.


Idéerna kommer medan jag arbetar. På Fyren ges försmak av årets konstrunda. Anmälan görs till bjorn. Den som inte vill. Resa till Kungsbacka med omnejd på klämdagen den maj.


Jazz i Halmstad. Himmelfärdshelgen torsdag till söndag. KONSTRUNDA I HALLAND. Amsterdam, Holland. Broft Gallery, Holland.


Konstrunda halland 2016

På vårt hotell låg det lite böcker om konstnärer med koppling till ön, och vi blev inspirerade till att åka på en liten konstrunda. På nätet hittade vi ett . Juni - september. Galleri De Compagnie, Dordrecht, Holland Aug-Sep. Exhibition Holland ”Glaskunst 100days”, Vriesiaglas in Sneek . Ordförande i Nordiska.


Carina Paulsson. Kunstmaand Amelan Holland. Världens Svettigaste konstrunda. Påsk på Röstånga Gästgiveri – Skånska herresäten och en liten konstrunda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.