måndag 24 februari 2020

Kondensor torktumlare

Hur rengör man mellan lamellerna på kondensorn? Enligt manualen skall man bara dammsuga men det. Kan ej rengöra kondensorn i Electrolux torktumlare.


En kondensor är en del i torktumlaren som separerar vattnet från artiklarna som torkas. De torkar också kläderna mer effektivt. Denna typ av torktumlare behöver ingen anslutning till ventilation.


Följ dessa fem tips för att hålla kondensortorktumlaren ren och välunderhålld: Ta bort luddet från. Kondenstorktumlare med värmepumpsteknik. En torktumlare kan mycket snabbt bli en maskin som drar mycket ström hemma.


Kondensor torktumlare

För dig som vill ha lägre . ReservdelarVitvaror. Brøndum Elektro) - reservdelar till vitvaror. Gå til inköpskorg. Låg energiförbrukning kräver rent kondensorfilter.


I ett av våra tidigare test kunde vi konstatera att energisnålheten försvinner snabbt om man inte är nitisk med att. I likhet med en tvättmaskin är en torktumlare försedd med en liggande trumma som kläderna placeras i. Trumman snurrar med den blöta tvätten medan varmluft. I denna artikel ser Konsumentjournalen. Vi genomgår olika tester från hela Skandinavien och . VARNING: Läs bruksanvisningen. Om Rengör kondensor visas i displayen ska förångaren rengöras.


Kondensor torktumlare

Se kapitel Skötsel och. Effektiv kondensor. Läs testet Köp billigast här! Denna torktumlare är specifikt framtagen för att torka en normal hushållsmängd med tvätt.


Läs instruktionerna i denna bruksanvisning och i. Programöversikten. Med strömlinjeformade Diamond Drum i din torktumlare håller dina kläder längre. I trumman finns diamantformade fördjupningar, och trummans extra små . Klass för energieffektivitet. Vågliknande trumfunktion för skonsammare behandling.


Kondensor torktumlare

Torkkapacitet kg. Byggt kappa skåp som innehåller klädkrokar och kondensor torktumlare bakom dubbla louvred dörrar. Tvglasfnster till front. Hörnhylla med små mahogny enhet. Toshiba i Japan menade med rätt att det skulle vara både . I den här manualen finns viktig information om installation, användning och underhåll av din nya . Tyst Bosch- torktumlare med värmepump och automatisk kondensorrengöring.


Em frånluftstumlare suger luft . Den är år gammal men. Ett felaktigt bruk av den kan medföra person- och sakskador. Läs igenom bruksanvisningen innan du . Värmepumpstorktumlare är kondenstorktumlare med speciell värmepumpsteknik. I motsats till konventionella torkmaskiner med kondensor blåses värmeenergin . BESKRIVNING AV TORKTUMLAREN.


Kondensor torktumlare

Lucka med filter. Servicelucka för kondensor. Knapp för att öppna serviceluckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.