fredag 27 december 2019

Insektsburk med förstoringsglas

Insektsburk med förstoringsglas röd. Välj butik för att se lagerstatus. Reservera i butik. TACK FÖR DIN RESERVATION! Fin insektsburk med förstoringsglas i locket.


Insektsburk med förstoringsglas

Denna insektsburk med förstoringsglas och handtag är perfekt att ta med sig ut på promenader. Fånga insekter och studera dem sedan noggrant genom . Gillar du att vara ute i naturen och följa de små insekterna i deras egna värld? Då är denna insektsburk perfekt för dig. Den har ett förstoringsglas på locke. Liten insektsburk av plast med ett förstoringsglas i locken.


Den är perfekt till att små äventyrare som vill studera naturens alla spännande delar lite närmare. Hur många ben har en. Burken har två olika förstoringsglas samt lufthål (så att småkrypen överlever). Rekommenderas från. Den här stora insektsburken med förstoringsglas har tre gångers förstoring.


Luftöppningarna . Ut i naturen och samla på kluriga saker att kika närmare på. Burken är gjord i kraftig plast och locket som är gjort i trä är försett med små hål så att det kommer in syre i burken. Med dessa kan du studera småkryp och andra mindre föremål på nära håll. Du kan titta på krypen. Det är dessutom lufthål i den så att du kan studera levande insekter utan problem.


Eller varför begränsa sig där? Coghlans Bug Jar är en insektsburk med förstoringsglas i locket. Perfekt för att stifta en närmare bekantskap med inskter och växter på utflykten! Stort robust, förstoringsglas ! Ett rejält förstoringsglas som passar bra i små händer. Jumbo insektsburk (st, blandade färger ) . Undersök naturen och andra.


Insektsburk med förstoringsglas

Produktbeskrivning. Samla på olika insekter i burken och studera dem genom locket med förstoringsglas. Skickas som 1-pack. Med denna insektsburk kan barnen upptäckta våra allra minsta kryp. På toppen finns ett förstoringsglas och den har även ett snöre som gör det lätt för barnen att.


Det sitter ett förstoringsglas överst på burken för en närmare spännande titt. I burken ingår det en pinsett och ett band för att kunna hänga burken . Här har du en praktisk insektburk som går att fäljja ihop. Men lupp och förstoringsglas på locket för att få.


Insektsburk med förstoringsglas

Många kunder har frågat efter insektsburk med förstoringsglas nu har de anlänt till butik. Utomhuslek för barnen! Drake, insektsburk med förstoringsglas , vindsnurra mm. Valborgsmässoafton öppet till 16. Tripple tittburk är en insektsburk med flera funktioner.


En spegel gör det möjligt att studera småkrypens undersida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.