torsdag 14 november 2019

Hyresgästregister namntavlor

Gå aldrig ut i ett rökfyllt trapphus ! På vår anslagstavla publiceras tillkännagivanden om direktionens sammanträden, . Ljuddämpande tavla med valfritt motiv. En ljudabsorbent som passar in! Anslagstavla ljudabsorbenter i skolmiljö.


Kvartalsrapport från SBA (brandskydd) har inkommit.

Den var godkän dessutom fick föreningen beröm för att det är snyggt och prydligt, inget stående i trapphus. På en behändig skärm, en användarvänlig digital anslagstavla , visas den information som enkelt lagts upp centralt av förvaltaren. Informationen kan läsas i flera . Vilken skillnad! Nästa steg i trapphusprojektet är nya trapphusregister och anslagstavla som väntas komma på plats under oktober.


Alla våra tavlor går att få i valfritt antal sektioner och färg. Se mer under information. Vid en uppfräschning av .

Köp låsbar informationstavla till. Dessa storlekar är i . Med hjälp av den digitala tekniken kan fastighetsförvaltare uppdatera boendeinformation som trapphusregister, lägenhetsregister och namnskyltar utan att besöka . Digital anslagstavla. Den digitala anslagstavlan samlar bostadshusets entréinformation och byter ut de manuella papperslapparna för att kommunicera ut till . Kombinera ett trappregister med anslagstavla eller anslagslist för smidig uppsättning av tillfällig information. Anslag fästs med nål på anslagsyta i naturkork. Som tillval finns en anslagsyta i korklinoleum.


Trappregistret finns kombinerat med anslagstavla eller gummitavla med lösa. Skyltsystem och våningsregister för trapphus i flerbostadshus, tillverkat av . Klassisk anslagstavla gjord i kork med en ram i trä. Perfekt att för att sätta upp viktiga papper på kontoret eller varför inte favoritrecepten i köket. Det är också enkelt för boende att själva sätta.


Skåp för information anslagstavla inomhus register för trapphus. Hallunda Centrum). Sveriges största leverantör av skyltskåp är vi på skyltab. I gemensamma utrymmen som trapphus och källare får boende inte ställa upp eller förvara personliga tillhörigheter som vid en brand kan hindra .

Eftersyn av lägenheter i hus 1 Anton Johanssons väg kommer att äga rum den augusti. Meddelande har delats ut i brevlådorna och anslagits i trapphus. Nya belysningen - trapphus. Rapportera inlägg.


Om du anser att detta inlägget är stötande kan du . Om du bor i flerfamiljshus är det viktigt att du tänker på att skydda både dig själv och dina grannar från brand. Entré och trapphus. Föreningen har valt att placera postboxar i varje entré dit varje boendes post lämnas. Prenumererar du på någon morgontidning kan du få. Ordinarie ledamot Mikael Björk Ordinarie ledamot Christer Lundmark Suppleant Liselotte Lexén Suppleant För telefonnummer, se anslagstavla i trapphus.


Postboxar med digital dis- play finns i respektive trapphus entréhall och tidningshållare finns vid varje lägenhetsdörr. Materialen är väl utvalda och av hög kvalité. Ek, fin sammet, härdat glas, gummipannå, . Om akut vattenskada eller dylikt fel uppstår under icke kontorstid: Se jourtelefon på anslagstavla i trapphus.


Bevaka diskussion: Städning i Trapphus ? Kontakta hyresvärd eller bostadsrättsföreningens styrelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.