fredag 12 juli 2019

Måla sockel

Måla sockel

Vilka förutsättningar har du? Hur ser din sockel ut idag? Måla sockel och husgrund. Tänk på att även husgrundens kulör betyder mycket för helhetsintrycket av byggnaden.


Måla sockel

Välj därför med omsorg en kulör som . En betongsockel bereder dig sällan några större bekymmer. Om det har uppstått en spricka bör du naturligtvis spackla igen skadan med . Hej När kan man börja måla där jag har lagat sockeln med puts (weber 1hand ) jag ska måla med Nordsjö Murtex Acrylic. Detta är en puts och sockelfärg speciellt tillverkad för att skydda husgrunden från fukt.


Dess unika egenskaper transporterar nämligen ut invändig fukt men stänger. Ska du måla din hussockel är det viktigt att den först är riktigt rengjord. Det görs enklast genom att: Borsta av hussockeln grundligt så att smuts och ev.


Välj med omsorg en kulör som stämmer överens . SÅ HÄR MÅLAR DU EN SOCKEL : 1. Ta bort löst material, smuts och damm. Grundmåla omålade ytor en gång med. SAKU sockelfärg utspätt . Det är extra viktigt att ytan är torr, ren och fast när du ska måla putsad fasad och betong.


Undersök därför fasaden mycket noggrant innan du målar om. Hjälpte Eskilstuna mur och puts och måla en sockel förra veckan. Färdigmåla gånger med Sadolin Putsfasadfärg. Rör om noga i burken.


Produktdatablad . Med sockelputs slipper du måla. Många husägare målar husgrunden men får sällan ett lyckat resultat. Dessutom är det inte ovanligt att man får måla om . Sockel i kök: Check! Spont i kök: Check!


Dörrfoder: Check! Tycker ni att jag kan måla sockel och vindskivor i samma kulör eller bör jag tänka om? Kan jag behålla vindskivorna i brunt och endast måla om . Idag tänkte jag visa hur man går tillväga för att måla köksluckorna.


Men visst går det att måla även i september och oktober om det är torrt och varmt. Vi har utomhusfärg och andra produkter till alla ytor. Fasa puts, plåt och altan.


Här hittar du allt du behöver från välkända varumärken. Feb Vägglampa av gips med en Gsockel. Går att måla med vanlig väggfärg. Betoprime Mineralprimer. Primer för grundning av mineraliska ytor av puts och betong, såsom fasa mur och sockel utomhus.


Måla sockel

Byggs inte husen av trä använder vi olika mineraliska material. Spara i Mina produkter. Färg till tak och sockel som skyddar.


Heminredning i all ära, men även de yttre delarna av ditt hus behöver tas hand om, från taknock till husgrund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.