tisdag 18 juni 2019

Solcellsbelysning med rörelsedetektor

Väggbelysning solcell med rörelsevakt Northlight. Diameter: cm. Solcellsbelysning med mjuka former. IP65-klassad och därmed lämplig för utomhusbruk.


Inbyggt skymningsrelä ger . Kompakt solcellslampa med inbyggd solcell och infraröd rörelsedetektor. Detektionsvinkel 150°, räckvidd upp till meter. Kika in våra modeller med inbyggd rörelsevakt. Monteras med två skruvar och matchande plugg (ingår).


Armaturen har en inbyggd rörelsevakt som automatiskt aktiverar ljuskällan vid rörelse. Energisnål och automatisk! Denna solcellsdrivna utomhusstrålkastare har st. W SMD LED-dioder som styrs via en rörelsedetektor. Enkelt och lätt att installera och använda.


Solcellsbelysning med rörelsedetektor

Ingen kabeldragning eller extra strömförsörjning. Laddas av solpanele. Kan användas inom- och utomhus. Rörelsevakt (PIR). Tid för belysning Från 10 . Dessutom ljusslingor med traditionella klotformade lampor.


Specifikation:Solpanel 0. GP Safeguard Hybrid är en innovativ och pålit. Du hittar ett brett utbud av LED-strålkastare med rörelsevakt i vårt sortiment av utomhusbelysning. Alltid snabba leveranser. Kraftfull LED-strålkastare med PIR rörelsevakt och separat solcellspanel 200x1mm (Poly-silicon), 4VDC Li-ion laddbart batteri-pack 8Ah.


Solcellsbelysning med rörelsedetektor

Fasadlampa i rostfrittstålLED-utomhuslampa med rörelsesensor och solceller. Två ljuslägen - sparläge och full ljusstyrka som aktiveras av rörelsevakten. Lampan tänds när.


Tänds automatiskt . Finns att välja med rörelsevakt för smart energieffektivisering. Offert förfrågan. Under sommarhalvåret kan du med fördel ta solen till hjälp och använda solcellsbelysning.


Solcellsbelysning med rörelsedetektor

Om du har svårt att se var du sätter fötterna utomhus så har du säkert förstått att det behövs en bra utebelysning. Prova att belysa med en ficklampa på de ställen. Sensorarmaturer i flera olika stilar hittar du hos byggel. Star Trading Solenergi Gångljus pinne. Fasadbelysningen har funktioner som rörelsedetektor och skymningsrelä.


Låt våra utomhuslampor ge ljus åt väggar och entréer på hus och garage. En solcellslampa laddas nämligen med solljus och tänds med hjälp av en sensor vid skymningen. Bra utomhusbelysning med LED som dekoration men även kraftigare strålkastare.


Solcellsbelysning med rörelsedetektor

Silvan LED-solarväglampa i mörkgrått med rörelsedetektor Den mörkgrå LED- väglampan Silvan är den formsköna lösningen för en solcellsdriven belysning för. Sensorstyrd LED solcellslampa för husvägg Köp .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.