måndag 24 juni 2019

Golvfärg tvåkomponent

Thullen skrev: Jag hade nog hellre valt biltemas 2k golvfärg , en epoxifärg som säkert tål mer än julas 1k-färg. Tyvärr samma sak där, Spiller . Vattenbasera grå och halvblank akrylatfärg för golv som ger en slitstark yta. En två-komponent färg är lämplig i ex. Biltemas golvfärg ska vara riktigt tålig å bra har jag hört.


Men kan bli dyrt i ett sånt stort garage.

Tror färgen kostar ca 450kl burken å de räcker . Ej till Garage. Hos Stuvbutiken i Karlstad hittar du golvfärg. Vi allt inom färg för.


Hej, håller på att bygga ett nytt garage , det blir relativt stort (kvadrat) och tänker använda det för att förvara några gamla veteranbilar,. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder.


Hagmans Hjulspår Garage Ljusgrå.

Stora byggvaruhus med . PU står för polyuretan. Färgen ska inte användas i garage. Professional Epoxi Golv är en 2-komponent vattendispergerad Epoxi golvfärg som är avsedd för betonggolv men kan även användas på golv av trä eller.


Hos oss på K-Rauta hittar du massor med golvfärg , inomhusfärg och trallfärg från välkända varumärken som Beckers. Se vårt utbud på K-rauta. Alcro Garage är en blank betongfärg som skyddar betong mot fukt och karbonatisering i form av en alkalibeständig akrylatfärg.


Den är anpassad för miljöer som . Tänk på att alltid använda en slitstark färg som tål diverse tyngd och slitage. Vi hjälper dig välja rätt! Technical information. Skulle det stänka färg på huden ska du genast tvätta rent med två och vatten.


Se även anvisningarna på färgburken. Istotne zidentyfikowane zastosowania substancji lub mieszaniny oraz zastosowania. Det kanske finns någon . Välj ett alternativ. Ger ett finkornigt halkskydd.


Dela ej pá satsen.

Tvá strykningar rek. Basen i färgen är akrylat . Tvåkomponentig vattenburen epoxifärg. Av- sedd för att måla betonggolv i garage. Relevante identifiserte bruksområder for stoffet eller blandingen, og bruksområder som frarådes. Inomhusbruk, Täckfärg, Betong, Blank.


Golvfärg Garage 4kg räcker till ca mð.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.