torsdag 6 juni 2019

Epoxifärg golv

Vill du ha ett slitstarkt golv ? Måla det med epoxi. Strö ut färgflingorna på den våta. FÄRGFLINGOR GOLV GRÅ KG. Färgflingor golv grå kg.

Går det bara att använda på golv ? Nej, det går också bra att måla väggar. Betong och epoxifärg går helt enkelt att använda där du behöver . Vad är epoxifärg? Hagmans tvåkompontentiga epoxifärger.


Noterande dock att golvet var flammigt och på något ställe spräckligt. Kan flammigheten bero på att detta bara var grundmålningen och att . Vi har ett stort utbud av färg för olika golv !

Hos oss kan du köpa golvfärg, epoxifärg samt golvbehandling för betong och trä från Beckers, Trestjerner och Faxe. Vattendispergerad epoxifärg som är avsedd att användas på ytor som belastas även under våta och svåra förhållanden. Hangar ingår i ett . Vidhäftningen är extremt hög till betong. Ett lågvisköst epoxiharts som används för tillverkning av avjämnings- och reparationsbruk för betongytor.


Tekniskt datablad. Man förstår självklart att man inte kan hälla ut lacknafta på golvet , men den tål iallafall betydligt bättre än vanligt betong. NM Epoxi Klar 948. Det är viktigt att förbereda . Epoxi golvfärg som är avsedd för betonggolv men kan även användas på golv av trä eller fiberplattor. Tvåkomponent vattenspädd epoxifärg.


EP-V är en tvåkomponent vattendispergerad epoxifärg. Vattenbaserad tvåkomponents epoxifärg och lämplig för t. Vid krav på fuktgenomsläpplighet rekommenderas inte fler än två . Epoxifärgen ger en fin och slitstark yta. Därför används denna typ av färg ofta på golvet i verkstäder, lager och maskinhus. Epoxyen är en 2-komponentfärg som .

En lösningsmedelsfri epoxifärg för golv inomhus och utomhus. Rekommenderas för golv som utsätts för måttlig kemisk och mekanisk belastning i industri- och . Genomhärdad vid 20°C, RF (Dagar): Dygn. Vi har dessutom epoxifärg för att få golvet att passa så bra som möjligt. Det finns många anledningar till att man kan vilja ha ett mer stryktåligt golv. Kanske planerar man att starta en . HTC Superprep går ut på att genom slipning ta bort gamla golvbeläggningar som epoxi, färg , mattor, mattlim och spackel samtidigt som entreprenören får en . Epoxigolvfärg 2K är en tvåkomponent epoxibaserad färg för golv av trä och betong med extra slitage.


Lämplig för affärslokaler . Ohärdad epoxi och dess komponenter orsakar allergiska eksem. Allergi kan utvecklas redan efter ett enda stänk. Vissa härdare kan även orsaka astma. För ett slitstarkt golv som står emot nötning och kemiska angrepp är epoxibeläggning väldigt.


Slitstarkt golv med epoxifärg. Ett stark och hållbart golv med en passande golvbeläggning. Den gör golvet lite mindre reptåligt för den är mijukare än epoxi. Golv utsätts ofta. Både epoxi och.


Mycket slitstark tvåkomponentig vattenburen epoxifärg. Scanna qr-koden för att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.