tisdag 12 mars 2019

Lödstation prisjakt

Varumärke, Best Tools. Typ av placering för vedträ, Horisontell. Ge oss feedback. SVERIGE - Prisjakt. Signa upp dig på vårt nyhetsbrev! Ta del av smarta . Ny idagjan 12:04.


Lödstation med digital display som visar inställd temperatur. Stationen är ESD- säker och använder värmebeständig silikonkabel för ökad säkerhet. Kom igång med lödning.


Hej, Tänkte löda en liten grej på ett kretskort och undrar om en sådan här duger:. Kontrollenheten integrerad i . Du köpte nyligen. Digitala temperaturkontrollerade lödstationen EPfrån Fixpoint passar för alla typer av lödjobb.


Lödstation prisjakt

Tusentals nöjda kunder! Personuppgiftspolicy. Jämför på prisjakt. Den här lödstationen tror jag är en vettig pryl och väl värd sina pengar för den som vill ha lödstation , men . Denna lödstation innefattar en sofistikerad elektronisk krets som gör det möjligt för användaren att ändra spetstemperatur från 160°C till 480°C. Här hade vi till hjälp en bra lödstation med tillhörande mikroskop.


Vi använder 6mm lödtenn med fluss. Visa alla butiker (37). Heta technyheter varje vecka . Indikering, digital. Driftspänning, 2V. Vill du ge din torra och färglösa gräsmatta nytt liv?


Lödstation prisjakt

Med en vertikalskärare luftar du effektivt gräsmattan och om den som den här nya . Temperaturreglering, digital, med tryckknappar. Lödpennans temperaturområde, 160. Effekt avlödningskolv, 80W.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.