måndag 11 mars 2019

Högtalarsladd biltema

Mångtrådig kabel av syrefri koppar (OFC). Vit 2x mm²- högtalarkabel. Högtalarkabel i fasta längder. CCA (copper-clad aluminium wire). Uppbyggnad: 2x 30xmm. Yttermått: 5xmm. Biltema har en som det har pratats om här på forumet.


Köpte själv en rulle på 10m för att prova. En fördel med den kabeln tycker jag är att den . Aldrig provat men den är säkert lika bra som vilken lika grov kabel . Bra syrefattig koppar, klart billigast efter biltema. Scart-fördelare. Använder hädanefter faktist riktig högtalarkabel (köpt på biltema ) det ser åtminstone bättre ut sen är den mjukare och därför enklare att montera. Har upptäckt att biltema numera gått över till en mycket stelare modell vilket klart . EKK är en kabel som mer än väl uppfyller LTS krav på en högtalarkabel.


Om den passar just dig. Biltemas gamla högtalarkabel 75mm (den äldre varianten). Bil- och högtalarkabel RKUB 2xmm² Tvåledad flat lågspänningskabel med två parallella ledare. För användning som hö. En högtalarkabel som ligger längs med en Starkströms kabel kan lätt koppla.


Löder på banankontakter art. Fjärrkabel, mm, längd: m Guldpläterad AGU-hållare med . Avisolering av flerledare, t. Re: Bra högtalarkabel , vart hittar jag det? Finns på biltema mfl . Dubbelskärmad RCA kabel, Längd m. Remotekabel m, guld pläterad AGU-hållare med A säkring. Vid den arean kommer du aldrig att . Eller by alla means, tipsa om något bra jag kan slänga in i dörrarna.


Enkelt att förlänga sladden med typ högtalarkabel. Men hör man skillnad på en biltema rulle eller en värstingrulle från . Clas Ohlson har fortfarande 2x6mm² genomskinlig högtalarkabel OFC i 25m-bitar, fast . Mycket lättare att få tag på än EKK 2X2. Men min tanke var bara att hålla ihop högtalarkabel och strömkabel.


Elsladdar, mikrofonkontakter, högtalarsladdar , elcentraler m m. Någon hade testat kablar, något från biltema och en gammal lampslad tillsammans med en billig Svenskt tillverkad högtalarkabel , utan några hörbara . Jag var alldeles nyss på biltema och letade upp just den där kabeln. Ordinarie pris 20. Har även borrat med borr i biltemas sds max maskin, går lite väl . Samtidigt så tejpar jag ner högtalarkabel och lågnivåkabel till. Fick ett tips att sätta in en bas bakom baksätet som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.