tisdag 19 februari 2019

Distanskurser komvux

Då ska du läsa en komvux - och vuxenutbildning på distans. Komvuxutbildningar. Välj din kommun och hitta din komvux distansutbildning. Ansök genom komvux i din hemkommun. NTI-skolan har över 2kurser och kurspaket.


Vuxenutbildningen har upphandlat distanskurser med externt.

Gå igenom listan för att hitta en utbildning som passar just dig. På C3L erbjuder vi både dag-, kvälls- och distanskurser. Vill du veta mer om någon av dem? Att studera på komvux.


Du kan läsa på komvux från det du fyller år eller har avslutat gymnasiet. Utbildning och barnomsorg Omsorg och stöd Uppleva och . Läs komvux på distans. Vi på Åsö vuxengymnasium erbjuder ett stort antal komvuxkurser på distans.


Du kan på så sätt plugga var du vill och när du vill.

Det finns olika ansökningsperioder och många kurser har flera starter under året. Se nedan hur du ansöker. De allra flesta av våra kurser erbjuds i grunden som distanskurser , vilket betyder. Om kursen inte finns i flexutbudet får du söka kursen på distans. Vilka distanskurser finns tillgängliga?


Du söker till komvux genom att göra en webbansökan. Här kan du läsa hur du gör för att skapa ett konto och hitta din kurs. Behöver du hjälp med att planera . Här hittar du dessutom kurser i SFI och olika typer av yrkesutbildningar. Här publiceras aktuella nyheter.


Undersköterska, barnskötare och gymnasiekurser går bra att läsa på distans. Alla distansstudier sker via internet. Vi har en mängd olika distanskurser och distansutbildningar.


En komvux utbildning hos oss på Lärcentrum kan hjälpa dig vidare i arbetslivet, mot ett nytt yrke eller till högskolan och universitet. Distans Live innebär . Från måndag december . När du blivit antagen till distanskurser blir du kallad till ett obligatoriskt . Passar dig som vill studera hemifrån och på andra tider än dagtid på .

NÄR KOMMER ANTAGNINGSBESKEDET? Här ansöker du till komvux kurser på plats vid Reveljen och kurser på distans. Heldistansstudier från november till januari.


Kursstarter och . Sök till kurser här! Du kan välja att . Vi erbjuder kurser och utbildningar i många olika ämnen. Enstaka distanskurser inom vård och omsorg – Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.