onsdag 9 januari 2019

Flugfälla petflaska

Flugfälla petflaska

Geting Flug fälla av petflaska ! Här är varianter att välja på. Skär av toppen på en petflaska och vänd på överdelen, . Bygg en flugfälla med saker som du redan har hemma! Gör så här: Häll två delar vinäger eller ättika, en del honung eller saft och några droppar . Har köpt in flugfångare me fluoricerande ljus och hög spenning från Jula. Jag hade en petflaska där jag tog av ovansidsn och stoppade den . Gör en upphängd flugfälla utomhus – en vattenpåse eller nätpåse. Du kan också göra en getingfälla av en petflaska – funkar lika bra till . Ställ fram en petflaska med lite läsk eller koncentrerad saft i botten.


Flugfälla petflaska

När flaskan är full, skruva på locket och skaka så att flugorna drunknar. Saker man kan göra med en PET-flaska. Andreas experimenterade med i Orkesumet är att bygga flugfällor. Se bara till att rengöra ibland. Men men, skär av konan på en liters PET-flaska , skruva av korken . Inomhus har vi en elektrisk flugfångare med uv-ljus, men de sitter hellre på mina nakna ben.


Fyll en vanlig PET-flaska till hälften med vatten. Fakta: EFFEKTIVA FLUGFÄLLOR. FÄLLA 1: Dela en petflaska. Blanda dl vatten, dl vinäger, msk honung och lite diskmedel. Myggnät för huvudet.


Flugfälla för fönstret, 10-pack. Självbevattning för PET-flaska. Det finns vissa skolor som föredrar att rigga bananflugefällor i en tom petflaska där in och utgången för flugan är smal, vilket gör att flugan har . I köket har hon flugpapper och en hemmagjord flugfälla i taket. Vi fyllde en pet- flaska fyllde med sylt och öl.


Vi läste om det på nätet. Ta en plastmugg eller dela en petflaska. Du kan enkelt kombinera kycklingdrickhon av plast med en PET-flaska med en volym på mellan en halv liter och en liter vätska. För detta kan man t. Denna hemmagjorda flugfälla blev rekommenderad av en amerikan, så jag . Det få tillbehör som behövs för att bygga bromsfällan är en svart boll, hink, snöre, pet-flaska , en rockring och tyg. Steg ett är att skaffa en boll . Neem Nutrico Pellets - Vegansk näring.


Köp… Stril till PET-flaska. Ympningstejp transparent. Automatisk Bevattning Krukväxter - Vattnar Med Pet Flaska. Nu finns det ett.


Den består av en adapter som helt enkelt kan fästas på en vanlig PET flaska som fylls med sockerlösning, saft eller liknande. Skyddar från flugor, getingar och . Hade en flugfälla i taket, en sån där kladfig spiral man drar ut och fäster med tillhörande häftstift. Har nu gjort getingfällor av petflaskor så vi får se hur de går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.