måndag 17 december 2018

Matt lack trä

Matt lack trä

Avsedd för trärena och tidigare klarlackade samt . Slipa ner till rent trä , och olja sedan ytan i stället. Lacken lämpar sig bra när du vill ge lister, möbler, snickerier och träytor på andra prylar en färglös, hård och slitstark yta. Klarlacken är även lämplig som . Fullständig produktbeskrivning. Måla på nytt trä.


Matt lack trä

Se till att träet är rent och torrt. Finslipa så att alla fibrer, flisor och ojämnheter försvinner. Om det är kvistar eller mörka fläckar i . Det här är en mycket ljus, matt och klar lack för trärena , tidigare klarlackade och lackfärgsmålade träytor inomhus.


Den torkar snabbt och ger en hår tålig yta. Lacker för behandling av trä , metall och målade ytor. Flera av våra lacker finns med matt glans för interiörer. Vi har bland annat matt klarlack, möbellack, parkettlack, klarlack spray, panellack och kvistlack.


Matt lack trä

Midun Panellack är en halvmatt vattenburen lack som lämpar sig för lackning av trä inomhus såsom tak, väggar och snickerier. Välj ett alternativ. Med lack på en målad yta får man ett reptåligt och mer lättstädat golv.


Paint AP betonglack 2appliceras. En slitstark yta som lack är perfekt i köket, där det är mycket aktivitet och där det ibland spills . Också till andra träytor där det är kraftigt slitage, t. Godkänd för målning av leksaker enligt SS EN 71-3. Appliceringsområde. Trä , plåt och stål inomhus.


Matt lack trä

Blank lack ger ett skinande golv, matt lack ger samma känsla som ett oljat golv men en mycket slitstark. Materialegenskaper. Laga eventuella sprickor och spikhål med Plastik trä. Ett slitstarkt matt lack för både inredning och exteriörer. Genomblödning - Träytor kan vara oförutsägbara.


Träytor kräver en ytbehandling som är flexibel och har god förmåga att släppa igenom vattenånga. Vax, lack eller färg skyddar ytan från skador på grund av att . På Panduro hittar du rätt lack för ditt projekt. Naturligtvis har vi också olika sorters skyddslack för att stärka känsliga träytor.


Decoupagelack matt 2ml. Lack för träytor Genomskinlig, ej-gulande och väderbeständig alkydbaserad lack för träytor. Perfekt för alla nya och slipade. Ger en vacker sidenmatt , halvblank eller blank behandling med en robust yta som är lätt att . Vattenburen lack för inomhus användning. Används inomhus för skydd av träföremål.


Lämplig för lack och färger. Antar jag ska ha en matt lack. Trälack ger en halvmatt glans (skaldelar).


Förslag på lack och hantering skulle vara uppskattat då jag har mina kunskaper på andra områden än trä. Ska du välja hårdvaxolja, olja eller lack till ditt golv? Find this Pin and more on Kährs parket by Birgir Thorarinsson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.