måndag 3 december 2018

Flexikoppel 10 meter

T-fästena används bland annat till täckställningar vid vintertäckning av båten. Säsongens första leverans av DrShrink premium krympplast ! Vi löser service av motor, täckning med krympplast , konservering samt bottentvätt. Verkstan Sandhamn erbjuder våra kunder: Båtservice. Evinrude Service.


Vi har även möjlighet att vinterförvara båtar utomhus.

Vi hjälper dig me bottenmålning, polering, städning tvätt och övrig rekond. Idag lagerhåller vi ett brett sortiment av krympplast och tillbehör för att passa de mest skiftande behov. Täckning och krympplast. Förutom vid båttäckning används metoden inom . Vi erbjuder vinterförvaring med fullserivce av båtar mellan 5-ton. Det innefattar torrsättning, sjösättning, avspolning botten, täckning med krympplast , . Fyll i adress för pris.


Vinterförvaring.

Du kan köpa krympplast. Ett annat bra alternativ. En presenning är smart för smidig båttäckning när vintern kommer. Krympfilma båten för ett fullgott skydd vid vinteruppläggning.


Ventiler för avfuktning och dragkedjadörr för. I Sverige levereras ofta nya fritidsbåtar med ett transportskydd av krympplast. Krympplastning ger en enhetlig, professionell och tilltalande täckning av båten.


Wrap-It Solutions ägnar sig åt täckning av båtar och byggställningar. Företagets krympplast är vattentät och kan ventileras, samtidigt som det . Att täcka båten med krympplast är effektivt, tryggt och bekvämt. Frågan är bara hur vettigt det är ur miljösynpunkt?


Självklart utför vi täckning av din båt inför vinterförvaringen. Vi använder oss av en vit krympplast som avvisar vatten samt snö, . Till skillnad från en presenning sitter båtkrympplasten spänd som ett trumskinn runt. Välj själv vilken service din båt ska få under vintern. Beskrivning: Gör det självkit för dig som vill krympplasta båten själv.


Med krympplast skapar du ett hållbart och säkert skydd för allt från båtar , maskiner till hela hus. Bara fantasin sätter gränser för vad man kan göra.

Resultatet blev vårt nya krympplast -sortiment, med wrapping-produkter för att slippa fladdrande presenningar och skador på båtar. Vi kan förvara din båt utomhus med masten på, även här kan vi erbjuda täckning företrädesvis med krympplast. Läs noga igenom och följ de råd vi ger.


Titta till båten då och då. Då måste båten. Värmdö Marinpartner tar hand om din båt vintertid. Båten hämtas och lämnas på Värmdö på avtalad plats. Vi utför fullservice.


En viktig del av verksamheten på Trosa Marin är vinterförvaring av båtar och motorer. Krympplast 1my TUFCOAT, Krympfilm 180my för båttäckning, Stativ för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.