måndag 10 december 2018

Cykelställ två våningar

Falco är ledande inom cykelställ i två våningar och har ett beprövat och robust system som ger cykelparkeringar med hög kapacitet på en begränsad yta. Cykelställ från Cykelboxen. Vi hjälper dig med planering, ritningar och montage, alltid med beprövade kvalitetsprodukter från Falco. Kontakta oss idag!


En mycket platsbesparande lösning!

Med en lätt rörelse, och med hjälp av . Upphöjt golv extra tillbehör. Tvåvånings cykelställ typ CA. TMI Trafik och MiljöInnovationer.


Hamra gårds väg . Där det är begränsat med utrymme, eller om man vill optimera ytorna för att få plats med så många cyklar som möjligt, är ett cykelställ i två våningar att . Nu kan du testa våra nya cykelställ i två våningar som finns placerade bakom hotellet vid Resecentrum. Nu finns det ett nytt cykelställ med två våningar som gör att ännu fler cyklar får plats att parkera.

Dubbelt så många cyklar få plats på. Finns med eller utan . Hög stabilitet och säkerhet för cyklarna med . En horisontell cykelparkering för parkering i två plan. Vid parkering på det.


Lämplig för cyklar med däckmått mm (övre våning ) samt mm (nedre våning ). Borde vara högst(:D) tryck på de övre platserna, då man inte når upp att skruva loss sadel. Det senaste tillskottet är cykelställ i två våningar vid centralstationen på ytan närmast Stadshuset. Just nu är en cykelparkering vid stationen avstängd för bygget . SAFE-X CYKELSTÄLL , DUBBELSTÄLL MED UTDRAGBAR SKENA.


Våra nya cykelställ i nivåparkering fördubblar kapaciteten jämfört . Det finns även en ny mopedparkering. Ett cykelställ i två våningar är på plats vid Västra stationstorget. Men bottenvåningen är mer populär än ”loftet”. Parkeringen är ett pilotprojekt inför . Upphandlingen syftar till att sluta ramavtal som ger Tekniska förvaltningen möjlighet att avropa tvåvåningscykelställ med överenskomna .

Easylift Premium är ett cykelställ i två våningar som gör det möjligt att placera två cyklar på höjden. Cyklarna på övre plan . Här menas boxar där endast en cykel får plats. Vi bygger även nya cykelställ i två våningar , och ett cykelgarage i den södra delen av resecentrum. Ytterligare frågor. Vi Tar hand om din cykel.


Här nedan finner du vårt produktutbud. Med Falcos populära cykelställ i två våningar skapar man ruskigt yteffektiva och välordnade cykelparkeringar. Vi levererar cykelställ , cykelboxar och cykelgarage. Vi gör plats för fler cyklar runt Stadshuset med ett cykelställ i två våningar och ett parkeringshus för cyklar. Plats för fler cyklar i området.


Därför har vi på Axelent valt att börja sälja cykelställ för att på så vis dra vårt strå till stacken. Med cykelställ i två våningar så fördubblas kapaciteten för antalet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.