måndag 15 oktober 2018

Skorstensfläkt injekt

Skorstensfläkt injekt

Mönsterskyddad skorstensfläkt som hjälper dig när det ryker in vid eldning i panna, öppen spis, kakelugn eller andra. En skorstensfläkt med ejektorfunktion Dimensionering och en liten filse e- butikens Startsida! Vi har flera storlekar. Skorstensfläktar s. Lätt att sota utan demontering Enkelt montage Löser problem med dåligt drag.


Några år senare tog han fram Rökgasfläkten “ Injekt ” som är mönsterskyddad. Idag är vår tillverkning riktad enbart mot . INJEKT Tillverkas helt i rostfritt material och är helt underhållsfri. Passar för vedeldare, kaminer, öppna spisar och braskassetter,drar med ejektorverkan, vilket . Monteras på skorstenen och avhjälper inrykning,.


En rökgasfläkt, som skapar det nödvändiga draget i skorstenen oavsett vind och väder. Få optimalt drag i din skorsten och mindre rök i grannskapet. En eldstad är underbart att ha . Denna rökgasfläkt har vertikalt . Se fläkten i aktion på vår Startsida. Detta gör att du kan anpassa din skorstensfläkt enligt aktuella behov, oavsett om du antänder elden, lägger till bränsle till. Vi säljer kompletta rökgassystem.


Skorstensfläkt injekt

Systemen består av rökgasfläktar med tillhörande automatik som säkerställer ett effektivt drag i . Hej Jag startade en tråd om detta förra året som kom att handla om andra saker till slut. Därför startar jag en ny och ber om hjälp för sista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.