måndag 22 oktober 2018

Säckhållare på hjul

Säckhållare på hjul

Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Säckhållare Ultima. SÄCKHÅLLARE 125L MED HJUL. Ge oss feedback på produktbilder och produktdata. Artikelinformation.


Säckhållare på hjul

Byggsortiment med sådant som. Kategori och filter. Cookies på jula. Vi använder cookies . Förkromad säckhållare med klämring och lock av pulverlackerad aluminium. Hjul Ø mm med gummibana.


Behöver du säckar till ? Mobil sopsäckshållare med fyra hjul , hel bottenplatta och två fjädrande armar. Sopsäckshållare på hjul för en mobil avfallslösning. Hög kvalitet till ett bra pris! Finns i flera utföranden . Knappen Lägg i offertkorgen kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på.


Säckhållare på hjul

Taggar: Saknar taggar. Moms tillkommer på detta rop. Inropsavgift tillkommer på detta rop. Egenvikt (kg): 67. På tvåhjulsmodellen sitter stödben med plastfötter monterade framtill.


Arbetspall på hjul - Fast Höj och sänkbar pall på hjul arbetspallen levereras i en . Denna modell har två hjul för ökad rörlighet och flexibilitet samt en . Låga priser och snabba. Den kan användas utan hjul , men säljs i regel med fyra hjul på mm. Vår unika säckhållare gör det dock möjligt att ha två 75-literssäckar för återvinning . Kromat stål med vitt lock. Bakre hjul Ø 1mm, främre Ø mm. Vi svarar på alla dina frågor.


Robust säckvagn på hjul för sopsortering. Med en källsorteringsvagn skapas maximal sortering på liten yta. Vagnarna finns i flera olika storlekar. Källsorteringsvagnarna är försedda med lättrullande hjul.


Mycket enkelt att . CC) med överhettningsskydd. Stort avfallsskåp med dörr på maskinens baksida. Kan kompletteras med lock.


Säckhållare på hjul

Utdragbar säckhållare med hjul gör det lätt att ta bort den fulla säcken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.