onsdag 10 oktober 2018

Rund bricka med kant

Rund bricka med kant

Produktkategorier. Välkommen till vår webbshop eller någon av våra butiker. ENERGIUTVINNING Det träavfall du sorterar flisas och används till biobränsle. Bricka ( trä ) sorteras som träavfall. Det ersätter fossila bränslen, vilket bidrar till att.


Rund bricka med kant

Underbar bricka eller uppläggningsfat i trä med vit insida. Otroligt snygg som dekoration eller att använda som bricka , fruktfat eller annat. Mått: 35xcm. Den är den ultimata brickan att . Vit träbricka med handtag samt text FIKA. Visa lagerstatus.


Det finns inga recensioner ännu. Bli den första att skriva en recension “ . Glömt ditt lösenord? Du håller på att ta bort hela din kundvagn, vill du fortsätta?


Välj bland en mängd olika fina brickor , du kanske är ute efter en träbricka, marmorbricka eller en bricka i rostfritt stål. Hos oss hittar du även ett brickställ så att du . Nordal - Rund serveringsbricka i trä , Large. Fin bricka i zinkplåt för att servera frukost i sängen eller fikat i trädgården.


Laminerad träbricka med en halkfri yta. En platt bricka utan handtag, en marmorskiva eller en rustik träbricka funderar utmärkt som grund till ett stilleben, dekorerat med ljus och inredningsdetaljer. Behandlingen gör att utseendet kan variera något från bricka till bricka. Storlek 5x15xcm. Perfekt att placera prydnadssaker i eller att servera i! Design: Jimmy Schönning, känd från . En naturprodukt gjord av papper från hållbart skogsbruk, ytmaterialet är av varianten anti-slip grepp.


Rund bricka med kant

Runda eller rektangulära, trä eller marmor? Brickor kommer i alla möjliga material och former. Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i vår webshop. Rektangulär, Serveringsbricka, Trä , Svart, Beige.


Snygg vinkaraff med tillhörande bricka. Vacker bricka i trä med texten I LOVE MY HOME. Träbricka tillverkad av mangoträ, med fint motiv. Finns i två olika storlekar 35X24cm och 30Xcm.


Rund bricka med kant

De praktiska handtagen gör att den lätt kan . BRICKA I TRÄ OCH GLAS. Ytterligare information. Tillgänglig i butik. LÄGG TILL I VARUKORG. Broderad textil. Medlemskap krävs inte. Med en smart sängbricka kan lätt njuta av en sådan. Add to wishlist .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.