onsdag 17 oktober 2018

Laserpenna katt

Laserpenna katt

Vilken katt gillar inte att jaga laserpekarens röda prick? Släck ner där hemma och låt katten jaga den röda pricken. Eller varför inte leka utomhus när det är . Med denna kan du låta din katt jobba! Istället för att . Använd en laserpekare som kattleksak. Följ våra instruktioner för att skapa en rolig och nyttig lek för din katt med hjälp av laserpekaren.


Syftet med leken är att . Playing with laserpen. Katt laserpenna FAIL. Våran katt lakritz är helt tokig i min laserpenna Film:Jocke Lundberg. Denna laserpekare från jouet är en kattleksak som gör det enkelt att aktivera katten, till och med från soffan.


LED-pekaren strålar ett ljus i form av en mus. Låt den vilda musen hoppa runt i rummet, vandra över . The laser pointer simulator. Everyone loves a cat chasing a laser pointer, right? Well now you can keep your kitten entertained without any effort! Endast13kr.


Laserpenna katt

Välj en nivå och gör dig redo att se din katt jaga en laserpekare , mus, fisk, fågel och mycket mer! Så spelar man spel för katter ! Fästes i medföljande ring. Laser Point for . Rikta laserljuset på golvet eller väggen och låt katten jaga ljuspunkten. Måndag - Fredag: 10. Rör sig 3grader med automatisk avstängning efter minuters lek.


Den ultimata kattleksaken från Trixie. En röd laserpunkt att smyga på och jaga efter. Inkl batterier, storlek: ca cm. Obs, undvik att . Personligen tycker jag (och min katt ) att laserpekaren är en bra leksak! Den är inte farlig för katten men man ska undvika att lysa i kattens ögon.


Laserpenna katt

Kong aktiveringsleksak laserpekare för interaktiva lekstunder med katten som ger oändligt roligt. Rikta Kong-laserljuset på golvet eller väggen och låt din katt. Review for munhea.


Just wanted to say I love reading . Köpte en nyligen och på den stod det att den var rekomenderad av . Rolig laserpekare för den late kattägaren. Rikta strålen på golvet och låt katten jaga. Batterier ingår.


Triggar kattens naturliga jaktinstinkt. Detta gör att en påse på liter räcker i hela dagar för en katt på ca kg. Täta klumpar som . Missbruk kan leda till ögonskada. Justeringar med avsikt att öka laserstrålen kapacitet är förbjudna.


Garantin slutar automatiskt att . Produktinformation. Klass II laserprodukt. Recensioner ( 0). Det finns inga produktrecensioner än. Bli först med att . Undvik att lysa mot kattens ögon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.