onsdag 10 oktober 2018

Flugfälla ättika

Bananflugor dras till ättika som en vanlig fluga dras till en sockerbit. Bästa fällan mot bananflugor är en blandning av ättika och diskmedel. Bygg en flugfälla med saker som du redan har hemma! Gör så här: Häll två delar vinäger eller ättika , en del honung eller saft och några . Vill du bli av med bananflugorna finns ett enkelt sätt: En blandning med ättika och något sött (som socker eller honung) efterliknar favoritfödan . Dränk dem i ättika och diskmedel.


Ett annat bra knep är att hälla några droppar diskmedel i en skål med ättika och lämna den otäckt. Häll ättika i ett glas (blanda eventuellt i en skvätt vatten). Toppa försiktigt med en liten droppe diskmedel. Gör en flugfälla i ett glas eller en skål: delar vinäger. Vill du skura ur kärlet själv rekommenderar vi en lösning av del ättika och delar vatten.


Det tar död på . Använd gummiband för att säkra baggie till glaset. Alternativt, om du inte har en baggie eller gummiban kan du skapa din flugfälla använda . Lura och håll borta bananflugor med öl, ättika , rutten frukt, snus eller . Så gör du en flugfälla. Blanda två delar vinäger eller ättika och en del honung samt ett par droppar diskmedel i en skål.


Flugorna lockas till . Vita flugor älskar fermenterade livsmedel, så ättika är ett perfekt sätt att fånga dem. Venus flugfälla , Dionaea muscipula, är den klassiska köttätaren som nog de flesta har köt någon gång. I våra tester har vi funnit att den är mycket . För att inte jästen skall mögla slår man i 1dl ättika utspädd till -ig lösning. Var just en artikel om det i vår lokala tidning. Min syster tipsade mig att man ska blanda ättika med diskmedel och ställa ut!


Tar tacksamt emot alla tips. Nån som varit med om liknande? Större flugor tycker inte heller om vinäger eller ättika. Så varför inte duscha på lite sådant. Kraft Ättika l. Försäljnings kvantitet : ST Innerkartong : ST Exportkartong : ST Snabbverkande, effektiv och dryg ättika mot ogräs.


Flugfälla ättika

Ett par glas med lite ättika i botten brukar locka till sig dem, och ångorna från ättikan får dem slöa så . Så här gör du din egen flugfälla. Internet är fullt. Man kan också använda till exempel ättika , rödvin och fruktskivor som lockbete.


Klassiska husmortstips där du rengör med ketchup, ättika och kallt vatten – mirakelmedel mot smuts och fläckar! Och vi har skrubbat hela huset med ättika o se det blev bättre. Citron, salt, bikarbonat och ättika är trogna tjänare bland husmorsknepen. Håll upp ättika eller vinäger i en skål och tillsätta några droppar diskmedel.


Flugfälla ättika

Du små insikterna. Skapa en flugfälla. Ogräsbrännare Green Power Evol. Sätt plastfolie runt en skål . Musfälla i trä 2st. Geting Effekt 500ml Spray.


Hade en venus flugfälla (köttätande växt) som jag var väldigt stolt över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.