fredag 11 maj 2018

Rutschkana lång

Denna rutschkana är hela 9meter lång och den har en bredd på meter och en höjd på meter. I leken på denna lekutrustning kan barnen verkligen . Någon som har sett. Rutschkana för hemmabyggd lekplats?


Fristående rutschkana Emil Castle. Maxa leken för de små genom att fästa en vattenslang upptill på kanan för att få till en häftig .

Little Tikes First Slide. En Gigant bland rutschkanor med massa lekglädje. Placeras på vattnet, stabilcieras med . Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Känslan och magpirret av att i full fart glida nerför en rutschkana uppskattas av.


En lagom lång rutschkana för småbarnen. Inte så kort att de tröttnar för fort.

Men inte heller för lång för att kännas läskig. Ett fint komplement till den lilla . Magic Eye - meter lång rutschkana där du får åka med ring, en eller flera samtidigt. Kom ihåg att alltid åka hela vägen ner.


Turbo - meter lång rutschkana. Perfekt komplement till lekpark och lekplats . En brant sluttning där barnen älskar att slänga sig ut. Släpvagn med 2-vuxna personer . Det finns rutschkana , möjligheter att klättra och mycket . Ett barn släpper en boll nerför en rutschkana Man kan komplettera med tidtagning, vilket är lättare i en lång rutschkana. Mät sträckan av kanan. Rulla ned en boll . En klätterställning av stockar i lärkträ som påminner om en hög . Här finns ett klättertorn med raketform och en sju meter lång rutschkana.


En lång stund stod de och bara tittade på varandra. Lilly vände sig om för att se Molly komma åkande nedför en guppig rutschkana av lång modell. En rolig rutschkana som är meter lång och designad för fartfylld utomhuslek. I det nya Brunnsbadet finns det två olika vattenrutschkanor, en bred m lång s.

Magic-Hole- rutschkana där man kan åka flera samtidigt, här åker man i ringar. Klättra i ställningen med repnät, lekrum och rutschkana. Volträcket har stänger på tre höjder för arm och smidighetsträning. Om man är tillräckligt lång kan man . En meter lång rutschkana går utmed kullen.


Karta Åbykullens lekplats. Klättertorn med sju meter lång rutschkana och klätterställning av stora stockar blir de största lekattraktionerna i den del av Selma Lagerlöfs . Och nu ska du tänka på flodbädden som en lång grund kana, som en slingrande lerig rutschkana , som är femton mil lång och når ända till havet. Hjortensbergsbadet. Film vid Nyköpingsån.


På Navet finns det två vattenrutschkanor i upplevelsebadet - Aqua Ride som är meter lång och Aqua Smash som är nästan 1meter lång. I Aqua Ride åker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.