fredag 25 maj 2018

Ledlist utomhus

Ledlist utomhus

Spridningsvinkel: 120°. LED-list utomhus. Det finns obegränsat med möjligheter när det kommer till utomhusbelysning. Med hjälp av moderna . Tillbaka till toppen.


Ledlist utomhus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Under trappsteg, i fönster, möbler, . Ledlist för utomhusbruk eller ska man tänka om? Spredningsvinkel: 120°. Logga in med de användaruppgifter du har fått från Gelia. Passar för både inom- och utomhus.


En felaktigt e- postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. En led list är en ljuskälla som är mycket flexibel, tack vare sin storlek och att den är böjbar. Du kan koppla samman flera sektioner av led listen, den kan böjas . Ska du använda listen inomhus eller utomhus ? ALUMINIUMPROFILER.


Ledlist utomhus

Som bänkbelysning, i köksskåp, vitrinskåp, eller bakom gardinkappan. Fantasin sätter. Letar du ljusslinga? Hos NetOnNet finner du ett stämningsfullt sortiment av ljusslingor. Snabbt och smidigt - beställ idag med leverans imorgon!


Det flera meter långa bandet med lysdioder kan fästas . Den är dessutom vädertålig, böjbar och erbjuder jämn ljusfördelning. Perfekt som både direkt och . Svart pulverlackerat armaturhus i aluminium med härdat frontglas. Opal lins med 75° spridningsvinkel.


Ledlist utomhus

Ska tåla UV- ljus, inte bara högre IP-klass. Jag har kollat på Osram . Andra skyltar bleknar vid jämförelse. Ledlisten har ca 15cm kabel i båda ändar med DC-kontakt hane och hona . Filtrera produktutbudet.


Så smart liten led list som drivs på batteri, detta gör att du enkelt kan montera den i. Du kan till och med använda vår slinga och belysningsskena utomhus helt nedsänkt i vatten. Enkel installation med DC-plugg eller stickkontakt dimbara produkter . Produkten är IPklassad. Notera att det är listen som tål regn och fukt. Ej strömadapter och kontakter. Söker du efter en belysning i din bastu så har du hittat rätt.


SE kvalitetsbelysning till rätt pris. Skriv din egen recension .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.