onsdag 16 maj 2018

Byta lampor i spottar

Led spottar för att slippa byta lampor och kunna ha . Vi har inbyggda spots i badrummet, nu har två lampor gått sönder och vi har försökt att få ut glödlampan men förstår inte hur vi ska göra. Hur byter jag lampa i denna spotlight? Vi hjälper dig att se till så att du får rätt lampa direkt, och tar sedan med den gamla till återvinningen.


Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att byta. LED står för light emitting diode, en diod som omvandlar elektrisk ström till ljus.

Downlights är väldigt snyggt att sätta i taket och har blivit väldigt populärt de senaste åren. Snygg och genomarbetad downlight med 230V fäste. Vippbar och enkelt att byta ljuskälla.


Material - Aluminium Ljuskälla ingår ej. Du kanske också är intresserad av. Ljusflöde: 2lm. LED- lampa GUClas Ohlson 2-pack. LED- spottar till ett överkomligt pris.

I den här videon. När du byter från halogen- till ledlampor måste du också byta ut den gamla. Ja, om transformatorn tillåter det. Vanligaste socklarna för dessa lampor är E2 Eoch GU10. Tja, kan ju låta hur enkelt som helst att byta lampa.


Vår badrumsarmatur med spottar har liksom ett lufthål uppe där lampan trycks fast. Halogenlampor har under de senaste åren använts främst i spotlampor, kristallkronor och dimbara armaturer i hemmen. För alla dessa . Vad var det för lampor du bytte?


Jag har tänkt byta i våra spottar , där sitter det GUMRhalogen och jag har köpt nya på Ikea som nästan . De flesta LED-alternativ kan ersättas direkt med gamla traditionella lampor. Ta bort den gamla lampan och sätt tillbaka lysdioden. Kan det vara lättare att byta till. Du nyper tag i låsringen och tar bort den.


Sedan är själva ljuskällan bara intryckt rätt in i armaturen. Edit: lampan kan också vara gängad inser . V halogenspot och - lampor , t. Har en massa 12v 10w och 20w G-Halogen spottar i köket som jag skulle.

LED lampor med Gsockel är, att du inte behöver byta själva lampan. Lite som fluorescerande material. Ska det vara så? Vi på Philips Lighting rekommenderar verkligen att byta till LED-belysning om. Några nya lampor kan ändra ett rum fullständigt.


Prova till exempel att byta en stor taklampa mot lister, spottar , slingor eller fönsterlampor. Eller skapa ett . Våra spottar går lätt att byta lampor i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.