onsdag 11 april 2018

Petskydd vägguttag

Petskydd vägguttag

Minskar risken för att barn ska sticka fingrar eller föremål i vägguttag. Petskydd med enkel montering. Passar i de flesta jordade och ojordade uttag. Med petskyddet PATRULL minskar risken att ditt barn stoppar fingrar och saker i vägguttaget.


Petskydd vägguttag

Moderna eluttag har inbyggda petskydd som gör det . Enkel montering. För demontering. Smidigt skydd för eluttaget som med sin smarta vridfunktion, gör att man kan använda uttaget samtidigt som det . Vägguttag Renova.


Om dina barn har en tendens att röra vid vägguttagen så är skyddsproppen ett utmärkt skydd. Skyddande pluggar för vägguttag. Det händer i bland att man kommer hem till småbarnsfamiljer som har extra petskydd i nyare, redan petskyddade uttag och då brukar jag påtala . Alla föräldrars största rädsla är att deras barn ska skada sig, specifikt barnen petar med fingrarna i vägguttagen.


Petskydd vägguttag

Med dessa petskydd så är oron över! Du behöver ju även fixa i el-centralen och dra nya . Sockel och täckplatta av halogenfri termoplast. Dubbla anslutningar per fas.


Leveranstid: 1–dagar. PETSKYDD för vägguttag , grenuttag etc. Om kåpan är borta är hela insatsen och kabelanslutningar fortfarande petskyddade. Ett eluttag för varje behov. ABB:s eluttag med petskydd i insatsen finns som 2- . Trend 2-vägs uttag 100-pack.


Perfekt vid nybyggnad. Samtliga delar levereras i bulkförpackning för snabb och enkel . I äldre anläggningar förekommer eluttag utan petskydd , dessa bör bytas till nyare modell med inbyggt petskydd. Eluttag ska ha inbyggda petskydd. Säkra hemmets eluttag med dessa petskydd.


De är enkla att montera och kopplas lätt ur med hjälp av en vanlig stickpropp. Nätanslutna uttag i lågspänningsanläggningar ska antingen vara försedda med petskydd eller utföras eller placeras så, att risken för barnolycksfall begränsas. Gör dina uluttag barnsäkra med dessa petskydd.


Petskydd vägguttag

Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Varan är ny i originalförpackning eller med prislappen kvar. UTTAG 2-VÄGS X-PLINT S. ANTRACIT 2-vägs vägguttag infällt med petskydd och 2st neutrala överkopplingsklämmor (X-plint), för apparatdosa.


Jordat 2-vägs vägguttag med petskydd. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! Vi använder cookies för att analysera trafiken på webbplatsen.


Infällt vägguttag i duroplast, med petskydd , mm, A, AC 250V. Spisuttag, CEE uttag , lamputtag osv har ju fortfarande ej petskydd. Uttags utförande eller placering m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.