fredag 13 april 2018

Avbärarlist plast

Våra kedjeprofiler, vägglister eller avvisarlister i plast är lätta och billiga att byta ut vid eventuella skador och förslitningar. Ta del av våra väggskydd här nedan. Perfekta i verkstäder, offentliga byggnader, sjukhus och kontor.


Monteras på väggar, bordskanter och lastkajskanter och är avsedd att skydda utsatta ställen mot påkörningar av exempelvis truckar och bilar. Två fasade långsidor och med förrborrade .

Slitstarka avbärarlister som tål tunga stötar, är fuktsäkra och uppfyller kraven för hygieniska utrymmen. Lister av plast. Avvisarlister, väggskydd och lister för de allra tuffaste kraven. Baralist säljer lister för utsatta utrymmen som tex lastintag, storkök och korridorer.


Material: Homogen Polyeten- plast HDPE (natur), SIMONA-HWST motsv. Levereras i längder om meter. Livsmedelsgodkänd plast för storkök.


Profilplast AB designar och anpassar säkra produkter i plast för er verksamhet.

Oavsett om ni är i behov av nya lister eller en ny skärbräda i plast så löser vi det! Hos våra återförsäljare hittar du vårt sortiment av kanaltak, korrugerad plast , träkomposit och andra produkter för ett skönare uteliv. Hitta närmaste återförsäljare . Under årens lopp har vårt sortiment utökats. Art nr, Höj Förpackning.


Rostfri badstege med förlängning, avbärarlist i svart plast. Komplett el-utrustning inkl lantärnor och el-länspump med flotör. Formsydda dynor i hela båten inkl . Specifikation: Längd: 4. Avbärarlist av PVC- plast. Re: Kladdig avbärarlist på gummibåt. Vårdmedel för olika modeller av plast har nog i så fall mer förebyggande verkan.


Skyltarna monteras med lämpliga skruv på flytbryggans avbärarlist , väl synliga från vattenlinjen. Inbördes avstånd c:a meter. Viktigt att skyltarna monteras . Armaturhuset är tillverkat av aluzink med en täckring i vit ASA plast.

Reflektorn är av blank aluminium. Den finns också med en matt reflektor. Travel R kan fås . En svart modell som man skruvar i mitten och sen döljer skruvarna med en slang i valfri färg.


Köpte även deras avslut i plast men de var högre . Vi informerar om avbärarlist och avvisarlist samt materialval för olika användningsområden. Vi reder ut dagens alternativ av avbärarlister för att skydda väggar . Införingslistor måste beställas separat och kan enkelt bytas ut. Alla insatsremsor är endast . Vagnsunderrede: Förstärkt vagn, med kraftig avbärarlist. Hjul: Som standard st 1mm hjul, varav st . Jag har nyss köpt en plast eka och det saknas kantlist på den, vart kan jag.


På de båtar jag dragit avbärarlist runt har det vid tillverkningen av . Få en fin och fräsch avslutning på din relingslist med dessa avslutningar i antingen rostritt stål eller plast. Vi erbjuder produkter som avbärarlist , skärbräda och lister i plast. Stort sortiment!


Den övergripande trenden är att plast - och pappers- förpackningarna ökar i volym,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.