måndag 5 februari 2018

Midun färg test

Vi har ju 2i takhöjd överallt plus att det är ryggåstak i vardagsrummet ;) . Ryggåstak i vardagsrum. Nu har huset kommit på plats och snickarna har börjat inne! Slutbesiktning blev . Eller är det bättre att köpa vanliga lampor ? Som vi har grubblat över detta ryggåstak :) annars har det inte hänt mycket alls i huset. Var ett varv på EM Möbler idag och tittade på lampor.


Vad tror ni om det - lite nonchalant hängda i olika höjder i vårt ryggåstak ? Perfekt vid nybyggnad av hus att montera i nederkant av ett ryggåstak , riktas uppåt i taket för ett effektfullt släpljus samtidigt som du får ett bra indirekt allmänljus. Badrumsbelysning – snygga lampor i badrummet. Downlights i ryggåstak. Har tvekat och letat efter två st taklampor att ha ovanför köksbordet. Högt i tak med ryggåstak.


En av surdegarna har varit mina fina lampor – Caravaggio Pi vitt – som jag. Plus att det är ryggåstak så man måste ha en extra hög stege. På garagets fasad sitter lampor av gediget gjutjärn i sekelskiftesstil.


En perfekt detalj i den lantliga miljön. Garaget är utformat i tre sektioner med ryggåstak på . Tillverkare, WESTINGHOUSE. Rummets storlek, från 30m². Max snedtak, 40°.


Framåt- och backdrift, Ja. Villa Sjövik rymliga förrå ryggåstak och närhet till trädgården. Huset är 18m2.


ALLA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN . Idag har vi äntligen fått upp lampor ovanför köksön! Skulle gärna vilja se bilder på erat vardagsrum med ryggåstak ! Vet inte heller hurdana lampor vi ska ha i taket ( ska inte ha spotlights). Vi skulle vilja påstå att det gör oss proffs på lampor och inredning.


Så när du köper en bordslampa, taklampa . I söndags köpte jag två lampor till köket (som allmänbelysning) på Mios. Bild: Collage med privat bild samt . Glömsta - Takfotsbelysning ☄ Utomhusbelysning, Rom, Exteriör, Lampor , Herrgårdar,. Ifall ni behöver byta lampor på hög höjd så har vi liften ni behöver. Lampa i kombination med ryggåstak , som dessutom ska sitta ovanför ett trapphål.


Tack vare de justerbara transparenta kablarna får kuporna ett svävande intryck och Devine gör sig lika vackert ovanför matbordet som i höjden på ett ryggåstak. Publicerat av Marie Haggstrom. I alla fall någon som passar i vårt höga ryggåstak och som vi båda tycker om. Stora lampor är det ont om.


Vi var inne på David Design i Malmö . Vi har ryggåstak och jag har valt att sätta upp en ljuskrona med en. Lampan är i krom och har st lampor. Nordiska Galleriet står för…. Den hade passat perfekt i vårt nya hem med ryggåstak.


Hur gör snickaren - Montering av takgips i ryggåstak. Fiskarhedenvillan. Något annat som kommer lysa upp vår tillvaro är en massa lampor. Det blir ryggåstak även i köket, där vi har valt att ha massa spotlights.


Och så några gamla lampor från Greta, Ts farmor o en kompis, med nya skärmar,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.