onsdag 14 februari 2018

Byta kondensor själv saab 93

Hur jäkligt är det att byta kondensorn själv på en 9-3x -10? Saab Turbo Club of. Så är lite sugen på att göra de själv.


Själva fyllningen av gas får någon firma eller någon . Då är det inte bara dit och laga en läcka, utan det blir att byta ut kondensator , skölja . Vem som helst kan enkelt byta Kondensator och många andra bilreservdelar själv. AC- kondensor SAAB 9-(YS3F) tillhör . Kör du en SAAB 9-och vill byta slitdelar själv ? På nätet finns många . Byt pressostaten, många system har ingen scröder ventil som låter dig byta pressostaten utan att först tömma systemet och fylla det efter byte. Jag har köpt en ny kondensor , torkfilter och o-ringssats till klimatanläggningen. Röret från kondensor som via torkfilter går till expansionsventil, ska vara varmt. När färgen går över mot gult är det dags att byta.


En utvändig igenfrysning kan . Klurar därför på att köpa ny slang och kondensor från laga. Hur reparerar eller byter man ut kondensatorn till luftkonditioneringen? Det rekommenderas inte att du gör detta själv hemma då du kan bli förgiftad om du kommer i kontakt med de giftiga ämnena.


Byta kondensor själv saab 93

Det du kan spara peng på är att byta kondensor själv , och lämna resten till en AC firma för provtryckning, byte torkfilter och fyllning. Fylla på AC själv har aldrig varit enklare. Vi har produkter som alla kan använda. Gör det själv kit för ac. Själv jobbar jag med förebyggande underhåll dvs jag anser att det är bara.


Ta bara gamla Volvo 9dom hade en kondensor i alu, som hade fästen. Min fråga är om man kan byta enbart magnetkopplingen och ev kostnad. Bilen sköter det så bra själv att reglera temperaturen till ca grader. AC:n verkar vara paj,.


Byta kondensor själv saab 93

Talade med en mekaniker idag. Trasig AC av HSE). K sek för byte av kondesor och torkfilter mm. Du skulle kunna köpa delarna själv och montera allting, därefter låta en.


Så jag vette sjutton om jag fixar att byta kompressor etc. Reservdelar - Behöver du t. SAAB , Volvo, Volkswagen eller Audi behöver du inte vänta . Som du märker är det inte enkelt att själv hitta eller reparera fel med luftkonditioneringen. För att säkerställa en välfungerande AC är det därför . Visst kan man byta kompressor själv om det är den som felar och systemet är tömt på . Orginal kvalitets SAAB AC-kompressor. Kompressorn är en komplicerad enhet, så att laga den själv är näst intill omöjligt.


Byta kondensor själv saab 93

AC-systemet istället för att försöka laga den. SAAB orginaldelar och icke-original reservdelar till bra pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.