tisdag 9 januari 2018

Burfläkt hund

Skriv en recension. Webblager (Bara ett fåtal varianter i lager). Välj butik Butikslager (butiker) . Hjälper till med cirkulationen i bilen och håller hunden svalare.


Show Tech burfläkt kläms enkelt fast på vilken standardbur eller vilket galler som helst och ger behaglig svalka för din hund eller katt i buren.

Perfekt vid resor . En burfläkt hjälper hunden att hålla en lagom temperatur. Hunden kommer dessutom kanske prestera bättre på exempelvis tävling eller utställning om den haft . Fläkten hängs bara på bure. En riktigt bra burfläkt att ha överallt där du har hunden i bur, t. En extra kylpatron finns att köpa som tillbehör. Elementet inne i coolerns hölje är löstagbar och man .

Adapter till burfläkt. Cooler till burfläkt. Håller hunden sval i varm bil. Kyl din hund med en burfläkt varma dagar. Levereras utan . Burfläkt med kylaggregat.


Den blåfärgade delen placeras i frysen och fästs sedan på kylfläktens utsida. Ger en kylande ef. Kylmatta som är fylld med en gel, blir kall när hunden lägger sig på den. Tillbehör till burfläkt De Luxe, ger en kylande effekt upp till timmar. Mjuk gummerad fäll i grönt med tassavtryck, för din hund.


Sommarprodukter för din hund Zoogarner. Drivs med st LRbatterier (ingår Ej). Kombinera gärna med . Stort sortiment av allt som din hund behöver.


Bland annat hundbäddar, hundburar, hundkoppel, hundleksaker och annan utrustning på Biltema.

Själv har vi kyldukar på våra hundar när det är varmt men det kan inte mormor och morfars hund ha på utställning för då blir hon lockig(bichon) . Två hastigheter. Kan kompletteras med . Hundar är mycket känsliga för värme och deras temperatur stiger hastigt. Se till att hunden alltid har svalka.


Bra eller dåligt? Hund och kattspecialisten på Aspholmen. Man fäster de på buren vilket är fördelaktigt i semesterperioder när hunden får följa med på många bilresor. Eget lager Gode priser.


Velg leveringsland. Håll din katt sval med en burfläkt varma dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.