måndag 25 december 2017

Utomhusfärg bäst i test 2015

Fyrtiosex av de vanligaste utomhusfärgerna. Dyrast inte alltid bäst. Som konsument kan man använda testresultatet till att hitta mer exakt information om vilken färg som fungerar bäst i olika delar av landet. Ytterligare fem klarade funktion, men inte miljö. En ny testomgång har inletts.


Folksams hållbarhetschef, Karin Stenmar.

De bästa färgerna. Men det är stora skillnader på hur mycket färg olika penslar får med sig ur. Det finns färg i alla prisklasser som faktiskt klarar testet , säger Karin Stenmar. EKSTRANDS så gör du också det bästa miljövalet. Bästa och sämsta färgerna.


LÄT FOLKSAM göra ett omfattande test av utomhusfärger , både av deras. Linoljefärgerna, som annars brukar anses vara de bästa från . Nordsjö har ett unikt sortiment av färg som är resultatet av ett långt forsknings- och. För absolut bästa resultat och livslängd rekommenderar vi att använda Nordsjö.

Fler än hälften av utomhusfärgerna har efter två år så mycket påväxt av mögel. Men det kan vara svårt att få ersättning när färg inte håller måttet. Hela färgtestet finner ni här. Då rekommenderar vi att du kollar på våra tester av utomhusfärg ! Det som är så sorgligt är att det här är det femte testet och det ser ändå så illa ut, säger Karin. Test : bästa utomhusfärgen.


Vad är bäst att lägga på min fasad som har en Alkyd Oljefärg i dagsläget. Jotun Ultimate Akrylat? Previous Article Next. Vilken färg håller bäst i längden?


Det är i dag för tidigt att dra slutsatsen att de resterande färgerna i testet är köpvärda. Ju blankare en färg är, desto mer ljus reflekteras och ger både blänk och skuggeffekter. Allmänt - Erfarenheter av billig slamfärg? Den var den enda röd färg som blev godkänd i test. Idag har samtliga inomhusfärger vatten som lösningsmedel.


Det bästa med lösningsfria färger enligt många är att de är luktfria och ofarliga att . BÄSTA utomhusfärgen Bosta hem och trädgård. Det är samma typ av färgtest som de gjort de senaste åren och det finns ett antal saker som Sveff vill påpeka om dessa tester. Perfekt Akrylat Plus är vår allra bästa fasadfärg.

Jag antar att putsen ger ett visst . Undvik möglande fasadfärg - kolla testresultaten här. CET Produkt- och konsumentnyheter. Clas Ohlson sitt färgsortiment med utomhusfärg.


Man kan tillverka färg utan cancerogena . Vi undersökte vilka av våra utomhusfärger som sålde bäst under förra året. Olika kulörer av Falu Rödfärg dominerar i toppen av listan men den mest sålda är en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.