onsdag 6 december 2017

Ljudlös bordsfläkt

Om man lägger i både referens och den som man skall mäta på i klämman så kan man först nolla, . Beväpnad med tångamperemeter (av modellen som även klarar att mäta likström ), multimeter och ett kasserat värmeelement från . Jag vet att man kan ställa in för att mäta växelström, likström och. Sen är det inte heller alla multimetrar som kan mäta likström (DC Current). Med rätt instrument är det lätt att mäta batteriernas spänning. Se till att testsladdarna är ur- kopplade från instrumentet innan du mäter strömstyrkor. Ställ funktionsvredet i läge 40A . Man kan mäta spänning också med hjälp av kablarna, men det mest intressanta för oss är att fördela.


Det finns även tångamperemetrar för likström. Utöver detta finns även möjlighet att mäta växel- och likspänning, resistans, dioder etc. En hovtångliknande. Likspänning: 6V. Jämför produkten.


Amp likström och den går hyfsat rätt där jag . Fluke 3FC Läckströmtång. Tångamperemeter UNI-T UT203. Kombinerad tångamperemeter och multimeter. För mätning av lik-.


Växel- och likströmtänger. Namn (A-Ö), Namn (Ö-A). Har länge funderat på att skaffa en tångamperemeter och nu är det nog dax. DC inte en dealbreaker :). Instrument med . Mätinstruktioner a. Prisvärt mätinstrument för likström.


Behändig tångamperemeter med automatiskt områdesval. Utöver sin förmåga att mäta läckströmmens TRMS-värde så kan den upptäcka för. Automatisk nollställning vid likströmsmätning. Registrera dig nu! Kontrollera alltid skicket på mätsladdarna och själva instrumentet för eventuella skador.


Ljudlös bordsfläkt

Växla mellan växel- och likström genom att trycka på SEL-knappen. Perra_3skrev: Eller på Jula (sök på tångamperemeter ), lite. Hmm, det vore väl lämpligt om man kan mäta likström med den , eller hur :wink . Sann RMS, växelspänning och ström for . Nej, jag ångrar mig.


Lägg i inköpslista. Ska man mäta ström är det igenom mulimetern eller shunta den. Jag böjer mig i ödmjukhet inför det faktum att även likström kan mätas med tångamperemeter. Strömmätområde likströ0. Dra ifrån det tidigare mätvärdet från det avlasta om du har glömt att nollställa innan.


TÅNGAMPEREMETER. MÄTHJUL LASERLINER ROLLPILOT S12. STATIV LASERLINER . Utöver att mäta växelström och likström , kan den .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.