fredag 1 december 2017

Laddkabel elbil typ 2

Har du tappat bort din kabel eller önskar en extra för att kunna ladda elbilen och . Mode 3-kabel för laddning i t. Försedd med T2-kontakter i båda ändar. Säker och effektiv laddning. Vädertålig (IP67) och smidig även . Produktbeskrivning.


Laddkabel elbil typ 2

Autolås både mot laddstation och bilIP klass för hög vattentåligh. Kabeln har autolås både mot laddstation . Elbilar och laddbara hybridbilar har antingen ladduttag typ eller typ 2. Detta avgör vilken typ av laddkabel som kan användas. Här finns allt du . Effektiv och säker laddning av din elbil eller laddhybrid.


Klarar upp till 1. Volkswagen använder typ -kontakten. Priset för en laddbox varierar beroende på prestanda och märke. Charger är en kW-modell och . Hos oss hittar du kvalitetskablar till bra priser för att ladda din elbil.


Laddkabel elbil typ 2

Fullständiga leveransvillkor och köpvillkor hittar du här. Med denna slad kan du förlänga din nuvarande typ sladd till att bli meter lång. Kompatibel med typ. I bilen kan det dock skilja beroende på om bilen . Bild – Illustration över de fyra kontakter som kan förekomma på en elbil.


Portabel elbilsladdare för vanliga vägguttag, 4m slad typ , IP65. Köp laddkabel för elbil hos MediaMarkt i butik eller online redan idag. Kontrollera innan beställning vilken . Typ -kontakter . Det är viktigt att hålla tungan rätt i mun när man pratar laddkabel till elbilen.


Laddkabel elbil typ 2

Alltid med snabb leverans! För laddning upp till 10A. Vad är skillnaden mellan laddkabel av typ och typ för din elbil ? Det finns två huvudtyper av kontakter för att ladda en elbil. Kirjoita arvostelu. Om du är osäker på vilken laddkabel som är rätt för din bil gå till första sidan och . GARO har ett komplett sortiment av laddkablar av högsta kvalitet.


Vi uppmanar till att alltid använda oskadda kablar för att. Laddutrustning Elbil. En laddkabel av denna typ går att koppla in direkt i existerande vägguttag. De finns i varianter både för normal Schuko-kontakt, dvs den standardiserade kontakten . Om du inte har fått med passande adapter till din bils laddkabel kan du köpa en.


Laddkabel elbil typ 2

Ampere: 32A, Tref.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.