torsdag 21 december 2017

Krympplasta båtar

Se här en demofilm som visar hur det går till när vi krympplastar fot på bara . Shrink kvalitetsplast som är speciellt framtagen för att vara återvinningsbar. Nu har vi blivit mobila . Krympplast och krympfilm för båtar. Många gånger räcker det med att spänna upp ett par nylonband över hela båten , eller ett par elektrikerrör i plast om det är långt mellan för och akter.


Tror det finns firmor som specialicerat sig på krympplastning av båtar. Trött på trasiga presenningar? Problem med förvaring?


Under rubriken Prislista vinterarbete finns prisuppgifter på inplastning av hel båt. Krympfilma båten för ett fullgott skydd vid vinteruppläggning. Ventiler för avfuktning och dragkedjadörr för.


Tekniken har täckt båtar i många år. Ger ett proffsigt intryck och är mycket billigare än att förvara båten inomhus. Sparar också dyra transporter, då vi kommer ut. Täcker och skyddar båten.


Rulle med vitt ban för krympplastning av båt. Att täcka båten med krympplast är effektivt, tryggt och bekvämt. Wrap-It Solutions ägnar sig åt täckning av båtar och byggställningar. Företagets krympplast är vattentät och kan ventileras, samtidigt som det.


Krympplasta båtar

Vi täcker även båtar , stora och små för vinterförvaring och transport. En anledning varför det är bra att krympplasta din båt under vintervilan. Kan inte du komma med båten till oss så kommer vi hem till dig och plastar in din båt om. Luftningsventiler ger bra genomventilation av båten för att minska risken för fuktskador. Vad ska man göra med krympplasten efter att den avlägsnats?


Kan varmluftspistolen skada båten ? Klibbar krympplasten fast på objektet? Beställ din kvalitetsbåt från Askeladden direkt från. Exempel på hur man skurit ut luftventiler ur krympplasten. Du kan köpa krympfilm på löpmeter. I båtbutiker kan du köpa krympplaster i flera . Trailern får lasta 4kg och rekommenderas för båtar upp till meter.


Krympplasta båtar

Justerbart vinschtorn och. Spara pengar och krympplasta din båt själv! Hos oss kan du . Vinterförvaring av båtar. Båtupptagning, vinterkonservering, krympplastning av din båt samt vinterförvaring är några av de tjänster vi kan hjälpa dig med inför . Det har blivit populärt att använda plast för att skydda båtar och andra saker som. Till skillnad från vanlig plast eller presenningar så sitter krympplasten fast . Sorterade färger i röd.


Båtarna levereras i fina färger. Gör det självkit för dig som vill krympplasta båten själv. Kraftfull värmepistol med dubbla förlängningsrör för krympplastning av båt (eller i stort sett vad som helst!).


Krympplasta båtar

Parallellt driver han också den egna verksamheten Svensk krympplastning AB, där närmare 3båtar vintertäcks varje höst. Peter är en kunnig, glad och . Vi tar hand om din båt även under vinterhalvåret, om du vill. Det finns möjligheter att ligga både utomhus med krympplastning och inomhus i rumstemperatur.


Båten får torka innan den krympplastas och lyfts upp i ställ. Vi hjälper dig krympplasta din båt. Plasta in båtfan så håller den sig ett tag. Förhoppningsvis hela vintern.


Reparationsskador, SecurMark, stöldmärkning av motorer och båtar i vår verkstad. Vi utför vinterkonservering och krympplastning av fritidsbåtar i marina, i vår .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.