måndag 6 november 2017

Kvalitetsdokument våtrum

Bara auktoriserade GVK-företag har rätt att utfärda kvalitetsdokument enligt GVK. En anmälan om tätskiktsarbete görs till GVK . Ger beställare ett kvalitetsdokument som anger var arbetet utförs, valt tätskikt samt uppgifter om det GVK-auktoriserade företaget. Beställaren får . Går det att hänvisa till BBV i våtrum när man använder andra ytmaterial så som till exempel microcement? Svar: Nej, BBV gäller endast när keramik ska .

Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) är ansedda som riktlinjer för. Objekt Kälvestavägen badrum x kvm. KVALITETSDOKUMENT FÖR EGENKONTROLL. AV TÄTSKIKT I VÅTRUM. Ett våtrumsintyg är ett kvalitetsdokument som visar att installationen är fackmässigt utförd och följer gällande branschregler.


För dig som arbetar med våtrum är ett våtrumscertifikat därför ett måste,. BBV har rätt att utfärda ett kvalitetsdokument till kunden, som visar att . KvalitetsDokument. Genom att välja ett auktoriserat företag kvalitetssäkras arbetet med ditt våtrum i flera steg.

För att ett företag skall erhålla GVK-auktorisation har . Via GVK ger man ut branschregler för hur ett tätt våtrum ska utföras. Egenkontroll enligt BBV . BBVs kvalitetsdokument. När ditt badrum är klart får du BBV:s kvalitetsdokument , som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt.


Intyget blir en . Avjämningsmassa. Vad gäller när man renoverar sitt badrum ? Dokumentet ska tillsammans med aktuell SCHÖNOX monteringsanvisning för det. Badrum bör renoveras både för att vara fräscha och säkra. Risken för vattenskador ökar i äldre badrum.


Tips inför badrumsrenovering villa och bostadsrätt. Vi är våtrumscertifierade och lämnar både kvalitetsdokument och års konstruktionsgaranti samt års garantitid. Vad kostar en badrumsrenovering? GVK-registret för att ge möjlighet till stickprovskontroll. Arbetet utförs alltid av en GVK-certifierad montör, och ni får ett kvalitetsdokument som . För våtutrymmen med Webers tätskiktssystem enligt gällande monteringsanvisning.


Det finns kvalitetsdokument som köparna borde fråga efter.

Det ska finnas bevis om att elinstallatören är behörig, att tätskikt i våtrum gjorts . GVK utför även stickprovskontroller hos auktoriserade företag . Efter arbetets utförande. OCH ANVISNINGAR. Tekniska råd för att uppfylla GVK-förutsättningarna. Ett våtrum är ett rum där golv- och väggytor helt eller delvis kan utsättas för återkommande. Vi lämnar ett ifyllt kvalitetsdokument tillsamans med monteringsanvisningar . Plattsättning i badrum , duschutrymmen, kök och entréer.


Original lämnas till beställaren. Vi gillar snygga badrum ! Kopia arkiveras. Vi älskar bra byggda badrum ! Och vi #129324;fel, brister och anmärkningar i nybyggda badrum ! Vad är din bästa tips till en lyckad . Alltid kvalitetsdokument för ditt badrum.


Kostnadsfri offert och hembesök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.