måndag 20 november 2017

Anslutningskabel till kylbox 12 v

Finns i storlekar från till 1liter. Vi har också ett stort antal. Verlängerungskabel mit einem zu geringen Kabel - querschnitt oder ein. Avstånd från panel ca 5-meter sladd , från batterier till panel ca 2m.


Värmer till °C. Avdelare på insida. Praktiskt bärhandtag. För V och 2V. Jag har skaffat en kompressor- kylbox till min bil.


Medföljande kabel som ska kopplas till cigguttaget är på 2m, men jag behöver ca 5m för att . Något klen 12v kabel. Det är en eldriven kylväska på hela liter (!) Stående liter PET- flaskor får plats och upp till stycken drickaburkar 33cl. Jo, kylväskan i bilen har en kabel till cigguttaget som gått sönder. Kontakten i kylbox -änden är nog ganska special och svår att få tag i. Vi hjälper dig hitta rätt kylbox eller kylväska som håller favoritmaten och drycken.


Så, fundera vad du behöver kylutrymmet till och kolla in vår kylboxguide här. Ja, i varje fall om man menar de små kylskåp som kommer med usb- sladd för . Genom att acceptera bekräftar du att du har läst vår cookiepolicy och att du samtycker till vår användning av cookies. Leveransen innehåller även en V- kabel som kan användas för att ladda. Nu behöver du inte känna dig begränsad i användningen av din kylbox , även om du. Köp 12V kabel för kylbox från oss på Marinaman.


Lagerstatus:Inte hemma just nu - normalt leverans inom till arbetsdagar . Antal varor st. Till kassan Mina sidor . Ingen sladd till 220v. Stor kylbox från Carwise med integrerade hjul.


Inga resultat för din sökfras? Kylbox Igloo v. Här är några tips som hjälper dig att hitta rätt produkt: Kontrollera stavningen för . Hitta rätt reservdelar till din bil. Med avtagbar avskiljare. V sladd till kylbox. Köp denna produkt för att erhålla Poäng!


Lägg i varukorg. Svenska - gå till startsidan. Logga in eller registrera. Amerikansk-tillverkad kvalitets kylbox Koolmate by igloo Stor och rymlig kylbox som även.


Anslutningskabel till kylbox 12 v

Medföljer två trådlösa hörlurar för bilen och fäste för nackskydd till. Dometic Cool-Ice WCI-Passiv kylbox. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar . Anslutningskabel till campingaz kylbox.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.