måndag 23 oktober 2017

Lödfläta

Lödfläta

Avlödningsfläta mm. Innehåller flussmedel. Suger upp överflödigt tenn. Ingen beskrivning tillgänglig. Kunder som köpte den här . Mer information.


Kopparfläta dränkt i flussmedel som via kapillärkraft suger upp lod. Lägg till i favoritlistan. Flussmedel mättat. Diameter ømm. Stor sugförmåga. Lödfläta för avlödning. Lämnar inga korroderande rester . Rulle med m. RoHS Compliant: Ja.


CHEM-WIK är en avancerad ultratunn avlödningsfläta som reagerar snabbare än någon annan sort och har utmärkt värmeledningsfö. Handla säkert på CDON. Bredd: mm Längd : 1. TOOLS använder cookies. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Produkten har utgått.


Lödfläta

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet. Pröva att navigera. Levereras med bobbin. Oavsett vilken lödfläta man använder bör man göra på rätt sätt.


Spetsen ska ska värmas till 2så man kan tillsätta tenn på själva ytan av lödspetsen. Detta är en lödfläta med mycket bra uppsugningsförmåga, . Mycket lämpligt för urlödning av komponenter och för borttagning av överflödigt lödtenn. Observera, denna text är maskinöversatt. Efter mycket funderande tog jag o slängde min 15W lödpenna och köpte en Weller WSistället.


Lödfläta

Jag trodde tidigare att det var pga. Har en lödfläta på jobbet som fungerar utmärkts till SMD-arbeten, men jag hittar ingen som säljer dessa till privatpersoner. Flätan tillverkas . De komponenter som ska lödas. När det gäller lödpennan så finns det i en del olika utföranden, en del har. Min fråga är egentligen om det är görbart att få loss denna krets med lödfläta enbart, eller måste det till mer avancerade saker?


Div tillbehör som lödtenn, lödfläta , lödspetsar. EjRead more funktionstestat, ej fullständigt genomgånget. Home Improvement. Annars om du har tillgång till varmluftsutrustning, det fungerar jättebra.


Lödfläta

D Connexion CAD-mus 400kr. Oanvända PSU Kablar från SF750 . Se till att inte få lödtenn på utsidan av kontakten, ta bort det med en fil eller lödfläta. Jag använder en liten spårmejsel för att trycka i kontakten i höljet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.