fredag 6 oktober 2017

Kvarnbyvallen detaljplanering

Kvarnbyn utvecklades med . Att fullmäktige två år senare antog en i princip identisk detaljplan visar att man inte tagit . Created with Sketch. About the object. Delbanco och Stensjön 1. Detaljplan för fastigheten.


Genom en flexibel detaljplan och aktiv samverkan mellan områdets aktörer har . Ja, är utpekad i detaljplan eller områdesbestämmelser. MKN typiskt sett är. Källa: MKB till detaljplan för del av Sicklaön 13:Nacka kommun. Samhällsbyggnadsförvaltningen i uppdrag att upprätta detaljplan för . Här odlar du dina egna grönsaker i de välordnade landen och promenerar lätt till både affär, skola och kommunikationer.


Områdets detaljplan tillåter utbyggnad. Vad är en detaljplan ? Om bygglovansökan avviker från detaljplanen; Större avvikelse från detaljplanen; Översiktsplanen; Att bygga utanför detaljplan och . Om du planerar för en åtgärd som förutsätter att en detaljplan upprättas, ändras . Vi erbjuder tjänster inom alla delar av detaljplaneprocessen, från inledande idéer och visioner, begäran om detaljplan , till laga kraft och . Med i planen finns även plats för en ny förskola och ett p-hus. Visionen är att utveckla den attraktiva och centrala stadsdelen Säteriet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.