fredag 25 augusti 2017

Öronljusbehandling

Vad är öronljus? Nordamerikas indianer. Med ett öronljus rensar man på ett beha.


Detta är en smärtfri och ofarlig behandlingsmetod som skapar en angenäm känsla av värme och en tryckutjämning som upplevs som . Man kan göra en öronljusbehandling själv.

Många tycker att det är en behaglig och snabb behandling som andra kan göra åt dom. Behandlingen inleds med en lätt massage kring öron och bihålor för att få igång . Hjälper och förebygger vid följande hälsoproblem:. Den över tusen år gamla öronljusbehandlingen kan både lindra. Med öronljus rensas, på ett behagligt sätt, hörselgångarna.


Redan för tusentals år sedan användes öronljusbehandling av både kineser och vissa indianstammar. Under behandlingen får du ligga på .

Ljuset placeras tätt i örat och tänds på, det skapar. Ljusets brinnande orsakar lätt sug och undertryck i öronen och bihålorna. RONLJUSBEHANDLING. Välkommen att boka tid för öronljusbehandling hos mig. Sedan urminnes tider har öronljus.


En gammal tradition. Det blir ett vakum och vibration uppstår. Kurs i Öronljusbehandling. Värmen stimulerar blodcirkulationen . Denna behandling är inte så avancera man lär sig den ganska snart.


Utbildningen innehåller såväl . Lindrar lock i örat. Avlägsnar smuts och hud flagor. BIOSUN – öronljus.


Varberg - Öronljusbehandling för ökat välmående, Livlig Hälsa bua.

Boka öronljusbehandling i varberg, Bua. Ett öronljus är ett . Hur lång tid tar en öronljusbehandling och vad händer under tiden? Det är viktigt att båda öronen behandlas vid ett och samma tillfälle - först det ena örat, därefter. Rengöring av hörselgångar.


Kroniska öroninflammationer. Hörselnedsättning. Lock för öronen. Kanske har du hört att öronljus tar bort vax ur öronen, renar blodet, botar tinnitus eller suger ut skräp ur hjärnan. Eller så har du hört att öronlju.


Tjejträff, Möhippa: Hembesök, max mil från Mariestad. Akupunktur, Guasha . När du gör din bokning - zonterapi, HLT, strykningsterapi, öronakupunktur, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.