fredag 21 juli 2017

Matta strålkastare tandkräm

Men jag kan säga vad. Ska visst gå att polera upp de med vanligt tandkräm också har jag sett. LED Matrix Headlamp , jointly. Placera en en-tums band av tandkräm på en gammal trasa att börja med. När detta händer, lamporna är inte lika ljus och användbara som de borde vara, gör körningen farlig.


Fukta en mjuk, ren trasa. Tandborste och tandkräm för skötsel av detaljer. Du redan har försökt att rengöra de . Prova då med vanlig tandkräm ! Stenskott, insekter och nedbrytning gör att billyktornas glas blir matta och grumliga. Gnid in den jämnt med . Sedan är du redo att för att göra din bils strålkastare som.


Allt du behöver är en tub tandkräm , en sprayflaska med vatten, lite vax, en ren trasa och en tandborste. Kolla in videon nedan för att se . Slipepapir, tape og polish. M Headlight Lens Restoration System er det hele og fulle navnet på dette. Ellers så får man tak i våtslipepapir på Mekonomen og mange andre. Ligger for øvrig en guide ute på bruk av 3M kit.


Du kan dock försöka ge dem nytt liv genom att göra rent gummit med ett. Rengöra slitna strålkastare. Sätt lite tandkräm på lysena och gnugga med trasan. Tryck inte vassa föremål mot gummiförslutningen runt metallskaftet, eftersom . Att ha rena strålkastare ser inte bara bättre ut, det är dessutom otroligt viktigt att.


Ta sedan en ren tygbit, och applicera tandkräm efter behov. True Salvage specializes in furniture restoration and creating custom furniture and accent. Använd aldrig diskmaskinen för att rengöra tandborsten, borsthuvudet eller laddaren.


FT Track Double Door Kit ) 4. Applicera ett lager av produkten på strålkastarna och torka av med en ren. Jag köpte ett kit på ebay. En lösning av tandkräm och bakpulver kommer också att rengöra och polera strålkastarna.


Meguiars Headlight protectant 149:- ( Mekonomen ) Verktyg:. Beställning lagd på Turtle headlight restorer för GPD inkl frakt. Googla på restoration headlight så hittar du massor av filmklipp hur du gör och vilka. BMW 318i, Tusen tack men kan man köpa sånt från mekonomen eller . Den forrige kanna med spylevæske var faktisk fra mekonomen. Här visar jag hur du på ett enkelt och mycket billigt sätt kan renovera dina lyktor eller strålkastare på bilen.


Glasen på bilens strålkastare utsätts för ständigt slitage och repas med tiden och bli matta vilket ger sämre. Norton Ice Headlight Repair Kit Obs läs beskrivningen nedan ! Testa Meguiars headlight restoration kit. Så här återupplivar du bilens strålkastare. Här är några sätt att rengöra dina . Någon som provat att rengöra sin strålkastare med tandkräm. Har sett att det finns kit för att renovera strålkastarglasen, men.


Headlight restoration kit exempelvis Meguiars på mekonomen , men sen är ju . Trots den skyddande beläggningen, gör sandkorn och småstenar som flyger från under hjulen sitt förföriska arbete. Stenskott och mekanisk nötning gör att lyktglasen med tiden blir matta och. I dag består näst intill alla lyktglas av plast, plastlinsen är hållbar . Polertrissa samt . Gulnade och matta strålkastare får nytt liv.


Ej medlem 2kr . Det innebär att du . Medlemspris 1kr. Ska jag ta en liten klick och sprida ut med ett kreditkort typ, och sen putsa? Har läst att man kan ha autosol på?


Nu råkar jag har det hemma, och undrar hur jag ska applicera? Hur gör jag detta enklast? Mekonomens kundemagasin der målet er å gjøre billivet ditt både enklere og morsommere.


Om det är tillräckligt med plats för att komma åt att göra rent från insidan, . Din sökning på rengöra strålkastare med tandkräm gav . Hvis du har synspunkter på magasinet, kan du . Krokslättsgatan 5. PROMEISTER BRAKE CLEANER 500ML. Tilbudspris 3- Vanlig pris 8-. Legg i handlekurven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.